søndag 20. februar 2011

Hjerter i "interiøret" og nytt sjal

Jeg ble så inspirert av Wilhelmines innlegg i dag om herlige retrobokser. Trodde jeg hadde en likedan, men det var bare nesten. Denne fikk jeg i julegave hos ei tante når jeg flyttet på hybel. Den har vært brukt som saltboks i alle disse år, og har fortsatt saltbeholderjobben. Kanskje den må få komme ut av skapet og pynte litt på benken.


Har gjort ferdig et sjal i dag. Det er strikket i herlig alpaccagarn fra Pickles. Strikker det for ei jobbvenninne, men jeg tror jeg må bestille garn og lage meg et likedan for det var et utrolig lett og som jeg skrev herlig garn.
Mønsteret jeg har brukt heter Ascilloscope, og det har jeg brukt tidligere også. Men denne gangen laget jeg en kant rundt fra et annet sjalmønster som jeg syntes passet så godt. Håper mottakeren blir fornøyd.


Tenkte jeg skulle vise frem mitt uunnværlige lille "syskrin" også. Jeg har andre syskrin og sybord og et sybord til, men denne lille boksen står i vinduskarmen rett bak der jeg sitter og strikker og inneholder det nødvendigste og er lett tilgjengelig.


Jeg må også si tusen, tusen takk for alle koselige kommentarer. Det er jo så artig å blogge når en får så postitiv respons. Bloggverden er et flott sted å være :-))

- Ha en fin søndagskveld, kjære alle sammen - 

7 kommentarer:

 1. Så koselig å hilse på!
  Det sjalet så mega deilig ut!
  Ja det er så kjekt med positive kommentarer,og tusen takk for at du gir deg tid til å komme med fine kommentarer hos meg.
  Setter stor pris på deg!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 2. Så kreativ du er og så fin blogg du har. Skjerfet så godt og mykt ut.
  Ønkser deg en god søndagskveld.

  SvarSlett
 3. Koselige bokser !
  Og du strikker i vei og tryller fram så mye fint.
  Og alt er så lett, sier du.
  Jeg synes i allefall at du strikker mye fint og det sjalet var nydelig.
  ha en ny , fin uke :)

  SvarSlett
 4. Det var en søt saltboks da, koselig med små hjerter i interiøret!
  Nydelig sjal du har laget til din kollega :)
  Ha en fin uke!
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 5. Jeg har ikke ord jeg. Du tryller virkelig fram de herligste ting. Og doktorveska fra innlegget under var kjempefin. Så god idé å bruke den som oppbevaring av yttertøy!

  Klem

  SvarSlett
 6. Skal jeg til at kalde dig for DR. Embla...hahaha :-))

  Er snart ved at være færdig med Camomille , mange mange masker , regner med at jeg strikker blonden på her i weekenden. :-))


  Klem Vilma

  SvarSlett
 7. Jovisst, det är så sant! Bloggvärlden ger en väldigt mycket. Jag har inte alls hunnit blogga den senaste tiden, men nu är jag ledig och kommer att vara mera aktiv och bli inspirerad av det ena och det andra!
  Retroboxen och det lilla syskrinet är fina!

  En vacker sjal har du gjort! Mycket arbete med den har det säkert varit.

  En skön helg önskar jag dej!

  kramar

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)