torsdag 3. februar 2011

AWARD - og hvem jeg har sendt de til

Jeg fikk for noen dager siden en hyggelig award melding fra den fargerike og flotte bloggen HELLOHELLO BABY om at jeg har fått en award.
Jeg takker så veldig mye til deg.

The Stylish Blogger Award er en stafettpinne-utnevnelse.
Jeg må nå:
* fortelle 7 ting om meg selv
* velge ut 15 fra min egen bloggroll og gi "The Stylish Blog Award" videre til dem
* linke en takk tilbake til henne jeg fikk "The Stylish Blog Award" av og gi beskjed til de 15 jeg velger om at de har fått en award.

Jeg vil først fortelle 7 ting om jeg selv:

1. Jeg er fra Nord-Norge, og har bodd her hele mitt liv.

2. Er glad i å synge, når jeg er alene i bilen slår jeg ofte av radioen for å synge selv i stedet.... Hehe, det er en grunn til at det bare skjer når jeg kjører alene...

3. Er veldig glad i hunder, og vi har en saluki, Lotta. Hadde en saluki tidligere også, men hun døde dessverre for et år siden etter å ha hatt et langt og forhåpentligvis godt hundeliv. Hundene er hvertfall husets bortskjemte midtpunkt. Alle har godt av å bli litt bortskjemt, mener nå jeg. :-) Både mennesker og dyr.

4. Jeg prøver å bli en ryddig person, men.....

5. Jeg liker å blogge, og setter utrolig stor pris på alle de hyggelige medbloggerne jeg har blitt "kjent" med både i Norge, Sverige, Finland og Danmark. :-)

6. Jeg liker å gjøre håndarbeid, og akkurat nå er det sjal som står på tapetet. Skal strikke 11 sjal i 2011, men er også med i en gruppe hvor jeg skal gjøre ferdig 26 par sokker før 1. juni. Har 16 par igjen..... nevnte jeg at jeg er skippertaksmenneske som jobber best under press.... kan kanskje komme godt med de siste dagene av mai er jeg redd for.

7. Jeg liker å lage mat og å prøve ut nye oppskrifter - selv om det blir for sjelden at jeg gjør det.15 blogger skulle plukkes ut for å få awarden. Jeg har mange yndlingsblogger, og jeg vil på det varmeste anbefale alle sammen som jeg har på bloggrollen min på venstre side her. Å plukke ut femten stykker er vanskelig så jeg har lagt en link til et spesielt innlegg på de bloggene jeg har valgt. Jeg har valgt å plukke ut et kreativt innlegg, enten bildemessig eller noe de har laget etc. og har skrevet kort bak hvert bloggnavn hva jeg har linket til slik at du kan gå inn og lese det du fatter interesse for . Noen blogger er laget slik at en ikke kan lage link til et bestemt innlegg så det var et par innlegg jeg hadde plukket ut som jeg ikke fikk linket til, men - det var nok å velge i likevel. Kos deg med 15 flotte innlegg og de kommer her i alfabetisk rekkefølge:

Alle oss 4=): Dette er en blogg jeg har oppdaget i det siste, og denne oppskriften på omelett i langpanne skal jeg prøve. Elsker eggeretter!

Bekkas blogg: Denne bloggersken elsker å reise, og hun deler mange flotte bilder fra sine reiser med oss. Hun har også noen flotte innlegg fra oppussing i huset og se disse flotte bilden fra oppussing av kjelleren.

Carpe Diem:  Grip dagen. Denne damen i Finland samler på kort, og skriver knallgodt. Heldigvis kommer det nesten daglig et trivelig innlegg fra henne. Her er "God morgon" fra en morgen i januar.

Dorteas lille verden - hun har en veldig koselig blogg med både matoppskrifter, anbefalinger til fine nettsider for dere som har barn og mye, mye mer og jeg har valgt å legge link til en av de lekreste settekassemakeovers jeg har sett.

Eddas kreativiteter: Fantastiske bilder i denne bloggen! Denne bloggen bruker jeg ikke å lese etter hvert når det kommer nye innlegg - jeg bruker å vente noen innlegg slik at jeg kan kose meg med flere på en gang. Innlegget jeg har linket til handler om blant annet Ibsen, Bjørnson og mandelkvern!

Hannas sjarmerende gjenbruk:  En mye besøkt og utsøkt blogg! Jeg har ikke lagt lenke til et gjenbruksinnlegg, men til en oppskrift på sunt godis - raw food. Har ikke prøvd den ennå, men jeg har store planer om å gjøre det.

Krisknits: En blogg fra New York hvor innehaveren laget de lekreste strikkeoppskrifter som hun legger ut. Noen er gratis og noen for salg. + oppskrifter på de lekreste kaker. Titt innom og se på begge sidefeltene, der ligger det godbiter på rad og rekke.

Lottas himmelrom: Koselig blogg og dette innlegget minnet meg om når jeg var i Canada i 2007. Da kjøpte jeg akkurat slike! Skulle ønske de solgte slike i Norge også, men kanskje like greit at det ikke gjør det ....:-)

Mitt skip er lastet med - bloggen med det herlige navnet er virkelig et skip med spennende last - her har jeg lagt link til et stilig redesign av  - et skjerf!

Nästet: Sjekk headeren til denne bloggen. Hele bloggen er like herlig fargerik, og hvordan skal en velge mellom gull og diamanter! Jeg er av en eller annen grunn veldig opphengt i kjøkkenhåndklær, og valgte et innegg om en  "kopphandduk" som vi sier her jeg kommer fra.

Småtingene er bloggen til Li som tar utrolig vakre og mange bilder, og har en egen fin måte å ordlegge seg på. Her er et innlegg hvor hun viser frem vakkert sølvplett.

Sommerhuset i bakken - jeg er så glad i gamle vekter, og her er et blogginnlegg om ja, gamle vekter. Var så heldig å få låne et av bildene til siden min her til høyre.

Tevangas teselskap har her et trivelig innlegg og bilder fra noe hun har handlet på nettauksjon.

Tino's - det var en av de første bloggene jeg begynte å lese - lenge før jeg startet min egen. Mariusgenseren har fått sin renesanse - se den varianten hun har her, til en firbent liten venn.

Vilmas's - det er en kreativ dansk blogg og hun lager det lekreste håndarbeid. Her har jeg lagt link direkte til et par nydelig votter.

Håper du har tatt deg tid til eller tar deg tid til å kikke innom disse en eller annen gang. Det har tatt tid å lage dette og nå skal jeg gjøre det siste som stod på lista - sende beskjed til awardmottakerne. Det er hyggelig hvis dere vil ta i mot denne, men det er helt frivillig om dere vil sende den videre :-))

- ha en fin dag videre - 

9 kommentarer:

 1. Hei!
  Så hyggelig at du tok i mot :)

  Veldig fint å bli bedre kjent meg deg!

  Snart er det helg! Jippi! Kos deg!

  SvarSlett
 2. gratulerer med Award:) Nydelig stoff på bildet:) Er det finsk? Marimekko?
  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med velfortjent award.
  Skal kikke innom bloggene du har lagt ut link til.
  Alltid kjekt å oppdage nye.

  Godnattklem fra Ingunn :-)

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Eva, dette var hyggelig!
  Jeg skal ta utfordringen så fort jeg får tid til den :)
  Ha en super helg!
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 5. Hei Eva Hanne, og tusen takk for awarden:) Kan tenke meg at det har tatt tid å skrive denne....Skal ta utfordringen så snart jeg har litt bedre tid! God helg:)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for awarden -den setter jeg stor pris på!
  Jeg neier, bukker og klemmer...
  GOD HELG!

  SvarSlett
 7. Hei på deg :) Og tuuusen takk for award - kjempekoselig. Her bakes det kake og forberedes bursdagsfeiring for storebror som blir hele 9 år på søndag. Ha ei strålende helg, Eva!

  KLem, Marit

  SvarSlett
 8. Hei kjære søte deg, nå er det en stund siden jeg har lagt igjen en kommentar hos deg...men jeg leser deg trofast på hvert innlegg. Så mange fine blogger du linker til her. Selv sliter jeg litt med en vond hals som kommer og går, vil bare være helt frisk. Til neste helg blir det et lite bloggtreff her hos meg med Østfold bloggere, skulle ønske du kunne bodd her, hadde vært så artig å treffe min første bloggkommentarvenn. Ha en fin helg og så mange nydelige sjal du har også. Wilhelminesjalene kommer ikke opp mot dine flotte sjal asså. Klemmer fra Nina

  SvarSlett
 9. Hei! Tuuusen takk for hyggelig award! Setter stor pris på det! Selvsagt vil jeg gjerne ta i mot den; håper å få tid i løpet av helga til "å svare" på denne! Men akkurat nå er det venninnebesøk... ;-)

  Du hadde gjort det så fint også; fikk veldig lyst til å besøke de bloggene jeg ikke kjente fra før! Så det skal jeg jammen også ta meg tid til en dag ;-).

  Håper du har en super kveld! Her går det i rosévin i kveld - så jeg sier skål ;-)

  God klem :-)

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)