torsdag 8. mai 2014

Afternoon tea

Noen uttrykk/ord kan på en måte være "kjærlighet ved første blikk" - jeg har opplevd det flere ganger.  Første gang jeg leste om yoga - jeg bare ante at det kom til å være viktig for meg. Det tok noen år, det er så, men når tiden var inne var det yoga som ble min treningsform. Men trening er det så mange som skriver fantastiske innlegg om, og jeg er ikke en av dem så jeg skal ikke skrive utdype min glede over yoga.

Afternoon tea  - hver for seg bare to vanlige engelske ord, et om tidspunkt og et om verdens mest vanlige drikk. Men sammen - en forventning, en samtale over en kopp te, noe godt å smekte ganen med, hyggelige omgivelser, ro, afternoon tea er ikke noe en hiver i seg i forbifarten.

Jeg har selvsagt drukket te mang en ettermiddag, men sånn skikkelig afternoon tea med scones, kaker med krem, biscotti, sjokoladebit, små trekantsmørbrod servert på toetasjes fat og en stor, vakker  kanne ferdigbrygget te trodde jeg at jeg måtte vente på å smake inntil jeg en eller annen gang forhåpentlig reiser til England. Men, her i min nye hjemby Arendal har de nettopp begyntde å servere afternoon tea hver søndag på den koselige kafé Drømmeplassen.

Så dit inviterte jeg Emblas elskede med i dag. Og der -på drømmeplassen - fikk vi servert den store kannen med ferdigbrygget et, sconesene med krem og jordbærsyltetøy var deilige, biscottiene var der, så også sjokoladekake og sjokoladebiter og øverst på toetasjesfatet, ja der var trekantsmørbrødene. Både sammen og utseendet var som forventet, jeg drakk til og med teen med melk.

Bilde: Deilig med afternoon tea :-)

8 kommentarer:

 1. Interessant blogg du har. Jeg er imponert. Ta gjerne en visitt på siden min som er en del om tapeter Du må fortsette ditt nydelige arbeid =)

  SvarSlett
 2. Hej! Hur är det? Är allt ok?

  SvarSlett
 3. Er det sant? Har de fortsatt afternoon tea der? Da må jeg ta en tur.
  Hyggelig at du ville "venne" med meg på Ravelry 😊

  SvarSlett
 4. Er det sant? Har de fortsatt afternoon tea der? Da må jeg ta en tur.
  Hyggelig at du ville "venne" med meg på Ravelry 😊

  SvarSlett
 5. Er det sant? Har de fortsatt afternoon tea der? Da må jeg ta en tur.
  Hyggelig at du ville "venne" med meg på Ravelry 😊

  SvarSlett
 6. Hej! Snart kommer du säkert med nya inlägg!!! ?
  Hälsningar från Finland

  SvarSlett

 7. بسم الله الرحمن الرحيم نحن فى شركة الكمال نقوم بكشف التسربات من خلال امببة هواء مزواده بالعداد

  هواء كما يوجد لدينا جهاز الكترنى يكشف عن طريق التزبزبات
  شركة كشف تسربات المياه بالطائف
  شركة كشف تسربات المياه بجازان
  شركة كشف تسربات المياه بحائل
  والسلامة عليكم ورحمة الله وبركاته


  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)