mandag 31. januar 2011

Sjal nummer 2 av 11 sjal i 11


Her kommer allerede sjal nr 2 - det blir nok noen uker til nummer tre regner jeg med, men jeg hadde helt strikkedilla i helga og dette var utrolig raskt å strikke. Det er strikket i Pickles Abuelita tjukk merino med pinne nr 4. Dette merinogarnet er bare utrolig mykt og deilig. Falt pladask for dette mønsteret når jeg så det på et bilde så da var det bare å finne på nettet hvor jeg kunne få tak i bladet det stod i. Det var i Knitscene fra USA hvor bladet kostet 7.99$ og før det var mitt så kostet det ca 20 dollar. Jaja - det var mye lekkert der så da så. Fargen er helt mørk burgunder og ikke gammelrosa som det ser ut på bildene.

Jeg må nesten vise frem bildet som gjorde at jeg "falt" så for dette mønsteret. Bildet over er fra bladet Knitscene.
Nå er det pulsvarmere som står på tapetet. Holder på å eksperimentere litt med mønster og heklekanter så jeg tenkte jeg skulle legge ut en oppskrifta hvis de blir som jeg har tenkt. Tusen takk for alle koselige kommentarer, det er ekstra hyggelig å blogge når en får sånn trivelig respons. :-)))

- ha en fin mandagskveld, i morgen er det februar allerede, tenk det -6 kommentarer:

 1. Så nydelig! Det ser jo supermykt ut på bilde til og med! :)

  SvarSlett
 2. Kjempefint dette også! Du er jammen effektiv :)
  Ha en fin start på februar!
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 3. Nydeligt , nydeligt :-)

  Mail til dig :-)

  SvarSlett
 4. Hei igjen ;-)

  Så hyggelig at du liker vektene mine ;-) Det var koselig! Ja, du kan gjerne låne bildet med den grønne vekta. Håper du får tak i en. Lykke til!

  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)