søndag 16. januar 2011

Ommøblering og inspirasjon (hmmm...)

Været ble mildere og jeg satte i gang med min lille ommøblering i dag. For de som lurte på om kisten jeg viste i går skulle kasseres - nei, den er bare flyttet til et annet rom. Det er en gammel kiste som har vært med til selveste Lofoffiske for nesten 100 år siden så den er veldig kjær.

På dens plass her i stua kom det bordet jeg viste frem i dette tidligere innlegget. Jeg har bestemt meg at det skal få være slik det er - foreløpig. Hvertfall til veggene er malt - en eller annen gang, et eller annet år...... Jeg liker ikke fargene på veggene, men Emblas elskede synes fargene er fine. Til sommeren har vi bodd her i seks år så da synes jeg det kan bli min tur å få være fornøyd med veggfargene. Dette gjelder hele huset, både utenpå og inni :-))

Legg merke til de gule små broderiene - et slikt kommer nemlig om litt på bloggen igjen. Det gleder jeg meg til å vise frem.
Jeg liker egentlig fargen på bordplata veldig godt, men det er noen stygge flekker med blåved som jeg  dekker med dukene. Fargen er som valnøttskall.

Fåreskinnet fikk bli med tilbake i stua.
I siste Boligdrøm hadde de et så fint bilde av en koffert med duk og diverse pynt på - blant annet et par gamle sko og noen bøker. Jeg ble inspirert til å pynte litt oppå den gamle kofferten med trebeslag jeg kjøpte i høst. Tja, jeg vet ikke helt.

Bruker kista til å oppbevare julemagasiner - så kan de ligge der og gi ny inspirasjon når jeg henter de frem til neste jul.

- Ha en flott søndagskveld -

8 kommentarer:

 1. Ja er det ikke rart med de mennene?
  De syns det meste er godt nok de :o)
  Men jeg vet at begynner jeg på et prosjekt,så blir han med!
  Du får hoppe i det!!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 2. Moro med litt ommøblering da - og håper du får med mannen på endring av veggfarge til sommeren :)
  Syns kofferten med pynten oppå var veldig fint!
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 3. Å , du har så mange koselige , gamle ting !
  Pusta letta ut mht kista... he he....
  Neida , trodde ikke at du kom til å kaste den , du som er så flink til å ta vare på ting :)
  Det er viktig å møtes på halvveien når det gjelder oppussing. Tror vi damer bestemmer veldig mye når det gjelder interør, eller hva ?
  Ha en fin søndagskveld.
  KLem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 4. Det er så kjekt å ommøblere litt innimellom:)
  Her gjøres det titt og ofte, til mannens store irritasjon;) For hvem ellers skal bære ting opp og ned mellom etasjene....hihi;)
  Kanskje mannen er redd for at malerjobben skal falle på han?! Kan jo hende du får fargen du vil om du tar jobben selv;)

  Den kisten var nydelig!
  Ha en nydelig uke, klem♥

  SvarSlett
 5. Ommøblering fryder! Selv har jeg flyttet en bokhylle i dag, det gjorde godt. Den kista med pynt oppa var knallfin! Syns pynten var fin også jeg! Gleder meg til ungene er over fikle-alder, så jeg kan gjøre lignende.

  Klem

  SvarSlett
 6. Ommøblering er gøy! Og det fører ofte med seg både det ene og det andre... ;-)

  Det bordet ditt er bare sååå stilig! Herlig de kulebena! Har du prøvd å pusse ned bordplata litt - kanskje de flekkene forsvinner? Du kan jo alltids lakke over etterpå... ;-)

  Ha en super start på ny uke!
  Klem

  SvarSlett
 7. God morgen Eva!
  Så nydelig det bordet er! Og gamle kofferter er så fint! Det minner meg om mulighetene om å reise til fremmede himmelstrøk. Jeg kan jo aldri komme over at far i huset kastet en tilhenger full med fine gamle kofferter etter sjømannsfaren min under opprydding da moren min skulle flytte. Jeg hadde to veldig små gutter da og fikk ikke vært så mye med under flyttesjauen. Heldigvis ble tre fine kofferter bevart og de er jeg veldig glad i.
  Ha en glad dag!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett
 8. Så fint och ombonat ni har det! En liknande stol har vi på villan (= sommarhuset). Oj, vad jag längtar till våren, sommaren :)

  De blommiga glasskålarna är väldigt vackra!

  Sköt om dej!

  kram

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)