søndag 15. januar 2012

Pakke i posten...... fra Pickles denne gang

Jeg fortsetter med studiene mine nå på vårparten også, men jeg har bestemt meg for å ha noen lesefrie dager innimellom også for jeg har savnet strikketøyet i høst. (det gikk forresten bra på eksamen i høst, fikk resultatet rett før helgen - puh, det var en lettelse, en vet jo aldri...)

Først skal jeg gjøre siste slump på et par strikkeobjekter som skal sendes av gårde nå rett over helgen. Det er noen som har ventet leeeeeenge......

Jeg fikk en så flott strikkebok i julegave, og herfra skal jeg strikke dette settet. Emblas elskede har ei datter på 25 år, og det er hun som skal få det.


Jeg er veldig kresen på garn når jeg lager strikkeprosjekt, jeg må nok innrømme det. Når jeg legger mange, mange timer i strikkearbeidet så vil jeg at resultatet skal bli et deilig og mykt plagg. Jeg har mange favorittgarn, både fra Rema 1000 og mer langveis fra som jeg har bestilt fra Tyskland og USA. Jeg har laget mye jeg har vært fornøyd med av garn jeg har kjøpt fra Pickles. Det garnet jeg valgte til dette settet har jeg laget vellykkede prosjekter av før (et sjal som jeg simpelthen bor i - bruker det hver dag for det er så varmt og mykt). så frøken C. får av det samme garnet. 100% merinoull.


Tror det blir fint i disse to fargene. Og så skal jeg endelig prøve meg på votter. Det har jeg faktisk ikke strikket før, men det må vel gå bra. Jeg er blitt så inspirert av vakre votter på denne bloggen, titt innom og se de lekreste strikkekunstverk.

Så når strikkesettet er i boks, skal jeg strikke en kortermet genser til meg selv. Har kjøpt en hel haug av nøster i angora.

Fargen en enda mer KNALL rød enn bildet viser. Tror den blir fin til sommeren.

Emblas elskede skal lage vafler om en liten stund så jeg hygger meg med strikketøyet mens jeg venter.....  Jo, jeg skal vise frem det jeg holder på med nå også, det er to par sokker som er nesten ferdige, men mottakerne skal få se de først så det blir om noen dager.

- ha en fin søndag -

7 kommentarer:

 1. Du er flink!!!Deilig når resultatene blir bra!!
  Flott garn,,,tenker meg du gleder deg til å begynne!!!
  Og såååå flink mann!!
  Vi skal og ha vafler,,,har rydda i kjøleskapet,,rømme og kulturmelk som må brukes opp ;o)
  Kosa deg masse!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 2. Tillykke søde Embla , og sikken et fint sæt du skal strikke , nydeligt garn , det har jeg oxo , blot i andre farver.

  Klem Vilma

  SvarSlett
 3. Hei på deg, Godt nytt år om jeg ikke har sagt det før. Deilig å fylle opp med garn til mørke vinterkvelder;) Klem Wilhelmine

  SvarSlett
 4. Så koselig at du har en elskede som lager vaffler til deg. Studerer du og? Hva da? og gratulerer med vellykket eksamen! DET var kjekt! Ble ferdig med 5 års studie for 3 år siden. Leverte siste oppgaven ett år forsinket. Så jeg har eksamensstresset ferskt i minne. Lykke til videre!

  ..og du? Innleggene mine er ikke de samme hvis det ikke er en Kanel-kommentar der! ;) Ønsker deg en strålende uke!

  SvarSlett
 5. Vel overstått eksamen - så flott at det gikk bra! Du er så flink til å strikke:) Skulle ønske jeg også hadde anlegg for det....Høres sikkelig deilig ut med et myk og varmt sjal:) Ha en fin fin uke Eva-Hanne! Klæm

  SvarSlett
 6. Alltid spennende med pakker! Virkelg frisk og lekker farge på picklesgarnet :)

  Ser at du har saluki - hun var nydelig!
  Hvor er hun fra?
  Har to stykker selv, og det er jo ikke ofte man ramler over en blogg med saluki :) - blir derfor litt nysgjerrig.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 7. Vau! Vilka ljuvliga garner du har! Det börjar klia i mina fingrar... :)

  Lyckans ost som får äta vofflor. Här är det sträng diet på gång nu. Försöker, men fuskar. GRRR. Måste ta itu med det ordentligt i morgon. Men inga vofflor... snyft.

  Nog är det ju härligt med bloggvärlden! Inte sant?

  Stor kram från mig i Finland!

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)