søndag 22. januar 2012

WISH LIST

har de på denne butikken. Hmmm - betyr det at de kanskje har trekning av og til og så er det en heldig wishlistekandidat som får tilsendt det de har skrevet på ønskelista si.

Det hadde vært noe det. Jeg ser for meg følgende: - Jeg sitter og strever over skolebøkene, det er ennå noen uker til sola er tilbake, jeg er sånn passelig kjempelei av mørketiden  og plutselig ringer det på døra: "Utenfor står Posten Bring med en stooooor pakke. Inni er denne fargerike stolen med lave armlener slik den perfekte strikkestol skal være og med den stiligste lille puff til å legge bena på.......

Ja, det hadde virkelig vært noe det.


Bildene av stolen og puffen er fra hjemmesiden til kare-design.comEllers så strikker jeg et par votter av restegarn. Og jeg ser at jeg får for noen gram for lite garn, så hvis jeg ikke finner en liten rest til i mine restegarnskurv  poser med garnrester som ligger rundt om i skapene så får jeg vel rekke opp tuppen og litt av tommelen, og la det bli pulsvarmere i stedet..... :-(   Det er egentlig et pulsvarmermønster som jeg laget om til hele votter.
PS: Hadde ikke mere "knopp" grått så de får ligge litt - forresten et deilig garn i 100% merinoull. Kanskje jeg rekker opp litt på den ene slik at det blir pulsvarmere i stedet. Butikken der jeg kjøpte garnet er lagt ned, eller ikke lagt ned, men de har sluttet med garn.

Liker denne type tommel bedre enn de som strikkes på etterpå. Synes passformen blir bedre.
Likte mansjetten (er det forresten mansjett det kalles???) på dette mønsteret.- Ha en deilig søndag -

7 kommentarer:

 1. Du er bare såååå flink til å strikke, de søteste vottene;) Klem W

  SvarSlett
 2. Flotte votter! Håper du finner løsning på garnmangelen:)

  SvarSlett
 3. Hei hei!!
  Takk for hyggelig kommetar:-9
  Ser du strikker selv. Jeg har blitt frelst. Håper det varer en stund... :-)
  Kjempefine votter. Har sett på pickles sine sider, og strikket noen av plaggene, men ikke prøvd garnet...
  Kristin

  SvarSlett
 4. Så god du er til å strikke Eva.Mulig du må ta imot bestillinger fra sørlandet.jeg kan nemmelig ikke legge opp engang:)

  SvarSlett
 5. Ja, det hade verkligen varit något det!
  Skulle passa mig som älskar färger och färgglatt!

  Fina vantar. Jag borde sticka vantar nu, som omväxling till sockor och tröjor. Det är lite trögt med stickningen emellanåt, men nu har jag full fart igen då jag hinner!

  Ha en fin vecka!
  kram

  SvarSlett
 6. Hoppas du har det bra och orkar med dina studier. Jag lyfter på hatten! Du är duktig!
  kram

  SvarSlett
 7. Här har vi nu några minusgrader och tätt snöfall. Vintern är kvar, men dagarna har blivit så mycket längre, alltså de ljusa timmarna.
  Njut av dagen!
  kram

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)