tirsdag 28. februar 2012

Her en MINE iHerb-favoritter

og så er det ekstra rabatt for nye kunder til og med onsdag 29.02. Nye kunder får ved å oppgi en rabattkode 5$ i rabatt på første bestilling, men nå er det fram til onsdag 8$ i rabatt. Alle som handler på iHerb får en rabattkode de kan gi videre til venner og bekjente og så får du 4% avslag på det de handler første gangen.
Min kode er VAH910, og du kan selvfølgelig bruke den.Jeg handler en god del på iHerb, og jeg har stort sett vært fornøyd. Det har vært et par deodoranter jeg ikke har vært så overvettes begeistret for, men...
Alle produktene jeg nevner her er økologiske, uten parabener og jeg bruker også å lese på produsentens hjemmeside at det er produsert under gode kår for arbeiderne/produsentene.

Jeg prøver å holde meg unna parabener og andre uhumskheter så godt det lar seg gjøre (alle monner drar, sa musa og tisset i havet...), og jeg er spesielt glad for å ha funnet denne hårfargen som jeg er veldig fornøyd med. Den er billig, og det som er fint er at du blander det selv fra to flasker og hvis du bare skal farge hårrøttene så holder det til to ganger - minst.
Det er meningen at det skal påføres med kost, men jeg har tatt vare på en gammel blandeflaske fra hårfarge som selges her i Norge for jeg synes det er enklest å påføre det slik. Men det er kanskje bare en vanesak. Jeg bruker gramvekt og tar 20 gram fra hver flaske. Ca 40 kroner blir det da for en hårfarving.

Jeg begynte å prøve forskjellige sorter supermat samtidig, og noe av de positive effektene jeg merket var på huden. Den ble utrolig myk. Tilfeldigvis sluttet jeg med C-vitaminet Amla-C. Tja, jeg ble fri og bestilte ikke inn på nytt igjen. Da fant jeg ut at det var den som hadde vært så bra for huden, jeg bestilte den på nytt og vips- jeg merket forskjell igjen etter noen få dager. Denne inneholder også spirulina. Pulveret smaker nokså syrlig så i begynnelsen blandet jeg det i et glass vann + litt eplejuice. Men nå drikker jeg det som det er. Når jeg gikk inn og leste på tilbakemeldingene så så jeg at mykere hud var en tilbakemelding som gikk igjen. Se til høyre for stjernene, der står det er tall i parentes - trykk på det så kan du lese hva brukerne mener.

Jeg har prøvd forskjellige deodoranter - med vekslende hell - de jeg har prøvd har også vært uten aluminiumtilsetning. Noen har ikke luktet så godt, og andre har ikke vært effektive nok. Den som viste seg å bli favoritten var en liten uunseelig flaske jeg kjøpte og som har blitt stående i skapet. Den har brystkreftsløyfe på etiketten så om noe av salgssummen går til brystkreftsforskning vet jeg ikke - håper det, men det har jeg ikke klart å finne ut av. Denne er helt uten parfyme - og effektiv!


Jeg har prøvd ut forskjellige søtningsstoffer, og noen har jeg kjøpt inn og ikke prøvd ennå. Mellom oss- hysj hysj - jeg gikk litt amok i høst og bestilte litt i hytt og pine - leste at det og det var bra, og når varene kom så husket jeg ikke helt hvilken oppskrift jeg skulle bruke det til. Men det var jo billig....

Av søtningsmidler så liker jeg disse to veldig godt. Palmesukker og Bjørkesøt (xylitol) Begge er naturlige, og jeg har laget meg en blanding av disse to som jeg har i en boks på jobb for å ha litt i teen, og for å ha som strøsukker hjemme. Hvorfor jeg blander? Jo, det er fordi jeg synes palmesukkeret smaker så deilig, men det er litt for dominerende i smaken så når jeg blander det med Xylitol (bjørkesøt) får jeg den deilige karamellaktige smaken av palmesukker likevel. Når jeg brukte palmesukker i kaker ble min erfaring at kakene ble kjempegode, men litt "tunge" så når jeg blandet disse ble konsistensen som når jeg brukte vanlig sukker.


Denner søte skålen fra  Green Gate får den ære å være sukkerkopp.


- Ha en fin dag - 4 kommentarer:

 1. Mycket klokheter! Inte förstod jag riktigt allt, men det mesta!
  Ha en fin vecka!
  kram

  SvarSlett
 2. Hej!

  Jag skall visa mina snickalster senare någon gång! De är i garaget, tar fram dem senare i vår. Skaffa dig en japansk såg, de är behändiga till sågande av små saker! Röjsågen är också jättebra!

  En skön söndag önskar jag dig!

  SvarSlett
 3. ELSKER iHerb! :) Bruker også Amla C-pluss, drikker den som den er i vann. Litt syrlig er den, men langt i fra ille! :)

  SvarSlett
 4. Her var det fine tips å få :-) Vet du om den fargen dekker grått hår? Ønsker deg en riktig god helg.

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)