lørdag 1. juni 2013

Et lite livstegn

Her i emblahuset har det vært stilt på bloggen lenge.
Det har vært travle dager og uker og ja, måneder og.
Her er hus og hytte lagt for salg og vi har fått kjøpere som overtar snart. :-)

Om noen små uker setter emblas elskede og jeg kursen for Sørlandet. Jeg har fått jobb som lærer der, og begynner i august.
Vi titter på boliger via nettet ( det er langt fra Narvik til Sørlandet) og håper å ha klart i løpet av kort tid hva som blir den nye adressen. :-)

Nå er huset fylt med esker, kasser og mye er blitt sortert, gått til bruktbutikk, solgt og fem hengerlass til dynga. Godt med en skikkelig opprenskning av og til. Og for samleren meg blir det alt for sjelden gjort. I dag ingen bilder, men regner med at det blir rev i seilene igjen etter flyttingen.

Jeg er glad i bloggingen, og jeg blir trist når blogger jeg har fulgt lenge og er blitt kjent med legger inn årene, men blogging tar tid så jeg skjønner......har vært inne på tanken selv, men bestemte meg for å fortsette. Tror jeg vil få ny inspirasjon med ny bolig, ny by og ny arbeidsplass.

I løpet av få dager ser jeg at Wilhelmine, fint hemma og kanskje sukkertøy for øyet slutter å blogge. :'-(. Tre av mine absolutte yndlingsblogger.

Ha en fin kveld, kjære lesere - hvis det er noen igjen da etter så lang pause. :-) 

9 kommentarer:

 1. Så koselig å få et lite livstegn fra deg.Og jammen har det skjedd forandringer hos dere.Lykke til med flyttinga.Det er jammen ikke verst å flytte så langt da!!.
  Ønsker der en god helg!
  God klem fra Sol

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny jobb, hus-og hyttesalg, og ikke minst dagen i går:) Dere går en spennende tid i møte -håper at dere finner drømmeboligen snart! Ønsker deg en fin fin sommer Eva Hanne (vi skal ikke på slektstreffet i Sverige pga tidlige ferie). Klem Trine

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej! Virrpanna var jag---
   Kan du snälla ta bort detta, skrev i min klassbloggs namn, hade inte loggat ut. Den är inte allmän, men det ser ju lite konstigt ut :)
   Hälsningar från Lisbet

   Slett
 4. Lykke til min kjære venninne. Håper du får det bra på sørlandet. Blir spennende å følge deg videre, nytt sted, ny jobb, nytt hus og nye venner. Ta godt vare på deg selv og dine kjære i alt dette nye.
  God klem fra meg.

  SvarSlett
 5. Jag finns alltid här!!!
  Jag har dock varit lite osynlig den senaste tiden. Ganska mycket jobb som lärare mot slutet av läsåret. Nu har eleverna i Finland sommarlov och jag har SEMESTER. Över 70 dagar!!!
  Ska bli spännande att följa med din flytt. Modigt att börja på nytt ställe!
  Stor kram!

  Nu blev det rätt.
  Ha fortsatt bra och ta det lilla lugna trots terminslut och flytt!

  SvarSlett
 6. Skriver bara för att meddela att det är jätteskönt att vara ledig och njuta av sommaren... :)
  stor kram

  SvarSlett

 7. بسم الله الرحمن الرحيم نحن فى شركة الكمال تقوم بافضل انواع التنظيف العام وتنظيف الفلل بافضل انواع المواد العالميه التى تحافظ على السيراميك

  شركة الكمال
  شركة تنظيف بالطائف
  شركة تنظيف بجازان
  شركة تنظيف بحائل
  ونحن فى خدماتكم اربعه وعشرون ساعه وكل هذا بافضل الاسعار واقل التكلفة

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)