torsdag 7. juli 2011

Blogganbefaling - en italiensk blogg denne gangen

Jeg liker å lese blogganbefalinger, og kanskje gjør mange av dere det også.

Her kommer anbefaling: "Alice's Adventures in Wonderland" - en italiensk blogg. Jeg er så svak for blogger med sjarmerende navn. Alices eventyrland - ♥♥♥  - Blå hjerter for ved å følge denne lenken skal dere få se det mest fantastiske kjøkken med de lekreste bla detaljer - innredet av bloggerens mor - og kjøkkenet ligger i selveste Toscana - "sukk". :-)

Og det ser akkurat slik ut som en kjøkken skal se ut i Toscana. Hvertfall i min fantasi, for strengt tatt så har jeg aldri vært i et Toscansk hjem.

Paris, New York, Skagen, greske øyer + + + - alle disse gir positive assosiasjoner - men ingen "reiseord" kan måle seg med disse to: Toscana og Provence. Trykk denne lenken og nyt bildene.


- så om du sitter i et lekkert kjøkken eller ikke, nært eller fjernt fra Toscana, ha en fin dag -  

4 kommentarer:

 1. Enig, Toscana er et kjempekoselig område! Så mange fine loppefunn du viser her, jeg elsker skattejakt. Så utrolig søtt profilbilde av deg, og sløyfa var både søt og morsom! Jeg ønsker deg en fortsatt fin fin uke :)

  SvarSlett
 2. Så lekkert! Deilige bilder å drømme seg bort i i disse ferietider... :-) Elsker Italia, men skal ikke dit i år... Så da er det greit å drømme litt i stedet... ;-)

  SvarSlett
 3. Hurra for Italia og det italienske! Takk for super blogg :-)

  Er du glad i italiensk mat (også på italiensk) vær velkommen til www.superkokken.no

  Beste hilsen og ciao fra Superkokken

  SvarSlett
 4. Jeg har sansen for disse italienske alminnelige kjøkknene. Der skal ikke husgeråd og ting gjemmes vekk bak skapdører som her hjemme. - Italienske kjøkkener ser derfor ofte ut som et sant rot, men dette rotet er sjarmerende som rakkern. En forøvrig god norsk gratis nettside med alt fra interiør til sport og økonomi er www.allora.no som tar tempen på det italienske samfunnet.

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)