lørdag 29. oktober 2011

Jeg er her :-))

Det var ikke meningen at det skulle bli så leeenge til neste blogginnlegg, men det ble nå bare sånn. Holder på med studier ved siden av jobben og det er ganske mye å lese og det tar tid. Jeg prioriterer det for tiden, så det har blitt lite besøk i blogglandia i det siste. Og så har jeg fullstendig strikkeabstinenser - strikkepinnene ligger nå nesten nedstøvet her. Studiet er kjempeinteressant og det er veldig nyttig i jobben min så det er ikke med tungt hjerte jeg sitter over bøkene :-) langt i fra!

Nå har jeg laget meg en kveldssmoothie mens jeg sitter her med Emblas elskede og ser på "skal vi danse".

Vant et par søte grytekluter på trommellotteri her om dagen. Her er de i sine gladfarger, og min smoothie som består av litt blåbær fra Efjord, en halv banan, en neve alfalfaspirer (har fått helt dilla på det), hampfrø (supermat de luxe) og yaconsirup (deilig og sunn) og så litt eplejuice. Tror det var alt. Den blir forskjellig fra gang til gang - man tager hvad man haver, er det ikke så det heter.


Disse bruker jeg å strø på frokostblandingen også, har en deilig nøtteaktig smak og er visst skikkelig supermat.

Denne yaconsirupen smaker kjempegodt, synes den har litt "maltaktig" smak  - er hvertfall et sunt og naturlig søtningsmiddel

Og mine mumsemums alfalfaspirer. Nånei, det er nok ikke jeg som er blitt så flink at jeg spirer de selv. Jeg finner de på en av matvarebutikkene her :-) Minner om sukkererter i smak, og jeg bruker de på brødskiva oppå osteskiva.
Hvorfor så mye sunn mat? Jeg har rett og slett slitt med utrolig mye diffuse smerter i kroppen og muskelfester  i flere måneder og vet ikke helt hva det er Alle prøver hos legen var i sin skjønneste orden heldigvis.
Hippokrates sa "Din mat skal være din medisin, og din medisin skal være din mat". Jeg merker at disse tilskuddene av supersunne matvarer gjør godt for hele maskineriet, så jeg blir å fortsette med dette.

Ha ei fin helg!

4 kommentarer:

 1. Supersunn mat, høres det ut som!
  Og riktig godt også.
  En pause i bloggingen er helt normalt, men kjekt å se deg igjen!!
  God helg, fortsatt.

  SvarSlett
 2. Der var du jo! Lurte på hvor du ble av ;-)
  Kjenner meg igjen i travle dager og nedprioritering av blogg; men må jo innom noen av de faste bloggene innimellom likevel... ;-) Spennende med studier ved siden av; ønsker deg lykke til med det!
  Så sunn du har blitt! Har hørt en del om hampfrø og den sirupen, og lurer på om det er verdt å prøve? Prøver å finne mettende og sunn mat selv for tiden; må jo påsse på "livreima" nå før julekosen setter inn... :-)

  Ha ei fin helg videre!

  God klem!

  SvarSlett
 3. ja se der var du igjen, Embla:) Håper du blir bedre av smertene dine, jeg har også smerter og betnnnelsestilstander i muskelfester og ledd:(
  Nå i begge hoftene:(
  Ser godt ut det du drikker da og herlige farger hjelper det også:)

  klem Trine:)

  SvarSlett
 4. Hyggelig å "se" deg igjen, Eva :)
  Håper du finner ut av smertene, og hjelper det med sunnere og annen mat, er jo det veldig bra!
  Hyggelig å høre at du koser deg med studiene også :)
  Klem

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)