lørdag 5. mai 2012

Jeg er her -

men ojsann, det er gått over en måned siden siste innlegg. Nå er det bare et par uker (hjelp.... ) til eksamen, så det blir nok litt stille til da. Men DA skal jeg lese blogger, kommentere, lage innlegg......

For et par uker siden var jeg på loftet og lette etter noe. Har glemt hva det var, men når en leter etter noe så finner en ofte (hvertfall har vi det sånn hos oss.... ) noe en har lett etter tidligere, og trodde kanskje var blitt borte eller noe sånt.

Den vinteren jeg var 16 år så var mine foreldre på besøk hos min tante og hennes mann i Canada. De var der noen uker og hadde kjøpt mye artig de hadde med seg tilbake. Blant annet en melkemugge med form av en ku. Stor var lykken når den plutselig dukket opp blant mine ting og tang i esker og sekker på loftet.
Hun ser noe overlegen ut, men kommer en fra junaiten så......
Huff, det ble et dårlig bilde - men jeg ville nå bare gi et lite livstegn fra meg..... kommer sterkere tilbake etter eksamen. Kryss fingrene for meg 23. mai.


- ha ei flott helg -

8 kommentarer:

 1. Skal krysse alt eg har :o)
  Masse lykke til!
  Goe klem♥

  SvarSlett
 2. Krysser fingra og venter her til du er tilbake. :-)

  SvarSlett
 3. Jag skall hålla upp tummarna den 23 maj. Har antecknat det!
  Här är det mycket som ska hända nu under terminslutet. Jag varit sjuk, men börjar vara i skick igen.
  Ha så bra och lycka till! Vi hörs!
  kram

  SvarSlett
 4. Hei jeg skal krysse allt jeg har, jeg skal også ha eksamen den 10 mai, klinisk eksamen som betyr at jeg skal bedrive terapi foran sensor...åååå....det er skummelt asså;)) Klem W

  SvarSlett
 5. Lykke til søde Embla .-))

  SvarSlett
 6. Her krysses det også fingre! Så flink du er som tør/orker/vil ta eksamen i voksen alder - det står det respekt av! Skjønner godt at du er travel med eksamenslesing; men gleder meg til du er tilbake med innlegg igjen ;-))

  Lykke til!!!
  :-)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for hilsen! Hyggelig og inspirerende å høre at du savner innleggene min. Nå har jeg pusta liv i bloggen min igjen :)

  SvarSlett
 8. Nu bara en dag kvar för dig! Härligt!

  Trevlig midsommar önskar jag dig!
  kram

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)