lørdag 31. mars 2012

♥ Såååå artig når en finner en annen blogg med samme "skatt" som en selv har...

... og det gjorde jeg i dag. Jeg var innom den flotte bloggen Re:signert av Signe og fant dette innlegget. Vi fant (eller rettere sagt: det var Emblas elskede som oppdaget den) denne herlige tekannen på min loppebutikk for en tid tilbake. Den har stått til pynt i entreen, men nå har den fått forfremming til spisebordet i anledning påsken. :-) Synes det er artig å flytte litt rundt på ting. Når de står på samme sted så blir de liksom usynlige etter en tid, og når de så blir satt et annet sted så oppdager en dem på nytt.


Det har aldri vært påskekyllingerpynt hjemme hos oss, men jeg liker å pynte med gule blomster. I år ble det chrysantemum.


Og så liker jeg lilla, og med litt alu-folie i koppen fikk manokoppen være blomstervase for denne søte lille St.Pauli øye som jeg har hatt helt siden desember. Hmmm - kan det være et alderstegn - jeg har ALDRI fått en St. Paulia til å overleve så lenge.

Auda, jeg kom visst i skade for å jukse dere litt ang gule kyllinger. To av mine kjæreste eiendeler er disse to kyllingene som er et salt- og peppersett som har vært mine oldeforeldres. De døde lenge, lenge før min tid så disse er nok fra 1800-tallet. De er laget av kritt, og de er hentet fram fra skapet (et med glassdører, så de står ikke bortgjemt altså) kun for denne fotograferingen. Lotta er en skikkelig undersøkelseshund, og spesielt det som står på spisebordet blir hentet ned og (h)undersøkt i alle bauger og kanter når hun er alene. Og ting som kan trille er spesielt attraktivt. Så å ha de innen rekkevidde for henne tar jeg ikke sjansen på.


- Ha en flott lørdagskveld  -

8 kommentarer:

 1. Søte kyllinger - og den gule Kusmi Tea ser veldig god ut- må testes! GOD PÅSKE! klæm

  SvarSlett
 2. Koselig påskepynting!
  Ja, det er lurt å flytte litt rundt på ting, så blir de sett på en annen måte.
  God helg!

  SvarSlett
 3. Vilken härlig och söt tekanna!

  Såg den fina soffan i ditt förra inlägg!

  Hoppas du har en skön helg!

  kram

  SvarSlett
 4. Det er virkelig tidenes stiligste tekanne. Og så likte jeg salt/pepper-kyllingene veldig godt også! Det er absolutt sant at man gjenoppdager ting når de blir litt flyttet på :-)

  SvarSlett
 5. Så skjønne kyllinger! Skjønner godt at du er redd for dem! Men det er vel kos å ta dem ut og beundre dem litt til "fotoshooten", kan jeg tenke ;-)

  Lykke til med lesing i påska. Har arbeid med meg hjem selv, men kjenner at motivasjonen til den type jobb er laaaangt borte... Her går det i maling maling og maling om dagene... Heldigvis malepause i morgen!

  God påske, kjære du!

  :-)

  SvarSlett
 6. Tack för förslag till namn! Vi funderar och funderar hit och dit, det ska bli ngn slags namntalko med röstning i familjen så småningom!

  Skönt med några dagars ledighet!

  Ha en fortsatt Glad Påsk!
  klem

  SvarSlett
 7. Hoppas ni hade en fin annandag påsk! Kanske var ni på en tur till ert östra grannland?
  Sköt om dig!
  kram

  SvarSlett
 8. Den tekanna er bare helt utrolig - aldri sett noe sånt i "virkeligheten" - et klenodium:) Jeg har sendt deg en Blogg Award - se inne hos meg:) Helt frivillig om du vil delta:))) Klem og nyt sola om du har den - her er den plutselig tilbake:))

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)