fredag 27. mai 2011

Jeg plages....

... med bloggen om dagene. Jeg får ikke lagt igjen kommentarer hos andre blogger. Jeg velger google, må logge inn på nytt, kommer tilbake til bloggene og må skrive inn på nytt bokstavene for å legge inn kommentaren, blir sendt til innloggingsbildet på nytt, deretter tilbake til kommentarfeltet for å skrive in nye bokstaver...... tilbake til innlogging... Har lagt inn et par kommentarer som "anonym" og skrevet at det er fra meg, men dette var da fryktelig tungvint. Følgerne har også forsvunnet, hehe kanskje de har det, men det var jo rart at alle skulle forlate meg samtidig. Håper ikke det.

Huff, bare ikke bloggen forsvinner i det blå. Har noen opplevd det samme?

Ikke bare syting, her kommer et tips! Jeg var med min kjære inne på en av butikkene han liker å kikke i, og der på Clas Olson hadde de noe lurt. Det var evigvarende bakepapir. De kunne brukes over 1000 ganger. Jeg kjøpte et slik for å prøve, og de var kjempesmarte. Jeg lager av og til hjemmelagede knekkebrød, og jeg plagdes med at de av og til satt fast i papiret og det var et såre strev med å få plukket av papirbitene. Med dette var problemet borte, det satt ikke fast i det hele tatt. Anbefales på det sterkeste, og i lengden blir det billigere også. 1000 bakeark koster en del.


Slik ser de ut. Husker ikke hva det ene arket kostet, men en kunne få tre for 100 kroner. Jeg skal gå tilbake og kjøpe flere så kan jeg klippe opp og ha i bunnen av brød, og kakeformer også.

Her er en boks med hjemmelagede knekkebrød. Mmmm..... de er gode.


Jeg har vært inne og lest på mange blogger, men kommentarer har jeg som sagt ikke fått lagt igjen. Hvis de ikke på et eller annet vis har kommet inn etterpå - så hvis noen har fått 4-5 likelydede kommentarer med et minutts mellomrom....

PS. Oppskrift på firkløverkaka under kommer i et senere innlegg. Skal prøve ut en litt sunnere variant over helga og hvis den blir god så legger jeg ut den.

- ha ei fin helg :-)) - 

9 kommentarer:

 1. Jeg hadde nøyaktig samme problemet, men skiftet fra internet explorer til mozilla firefox nettleser og da er det null problemer lenger... *♥*

  SvarSlett
 2. Har også byttet nettleser.. til google chrome,, back on track ;)

  SvarSlett
 3. Hei! Så kjedelig å høre at du strever sånn med bloggen! Det er visst flere rundt omkring som opplever slike ting. Heldigvis har jeg vært forskånet på bloggen min; men bank i bordet! Håper det fortsetter... Hvis nettleseren har noe med det å gjøre, så bruker jeg Safari ;-)

  Har imidlertid ett problem; jeg får ikke lagt inn kommentarer hos Trine med "gult hus i svingen", der får jeg ikke åpnet kommentarfeltet engang... Skulle tro hun hadde boikottet meg?! Hehe... Håper uansett det ordner seg etterhvert! Blir kjedelig å blogge når det blir så mye trøbbel. Klag til Blogger (hvis det går an...)!

  God helg ønskes deg herfra!!
  :-)

  SvarSlett
 4. Hei! Har samme problemet med blogger, og det er så irriterende og kommentere innlegg under anonym!! Inne hos MissMette fant jeg et innlegg om html-koder, som viser bl.a. hvordan du kan linke direkte til din egen blogg i et innlegg, slik jeg har gjort her Dorteas lille verden . En link er i alle fall bedre enn å være anonym:) God helg! Klem

  SvarSlett
 5. Jag har haft problem i några dagar!
  Nu igång igen, men mina följare är puts väck!
  Min son rensade bort cookies. Fråga inte mej vad det är :)

  Hoppas det reder upp sej. Fort!

  Ha en skön helg!

  kram

  SvarSlett
 6. Hei Eva.
  Som du ser så er du ikke alene om å ha eller hatt problemer.
  Flere har skiftet nettleser og noen har jort som deg , altså kommentert anonymet. Jeg tok vekk "forbli pålogget" hos Google. Det hjalp av en eller annen grunn. Følgerne har været borte hos meg også , men de er der , og de "kommer tilbake" .
  Håper dette kan være til litt trøst i alle fall.
  Ha en flott helg.
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 7. Hei.

  Jeg har de samme problemene når jeg bruker Internet Explorer. Men etter tips fra enda en annen blogger med samme problemer, lastet jeg ned nettleseren Firefox (gratis og kjempelett og raskt!) og når jeg bruker Firefox i stedet for Internet Explorer fungerer alt som før :)

  God helg til deg!
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 8. Jeg har ikke merket problemer..ennå. Bruker explorer.

  Takk for tips om bakepapiret, jeg plukker også papir av knekkebrød og det er bare SÅ irriterende!! :-S

  Ha en fin lørdagskveld!

  Klem,
  ~elin~

  SvarSlett
 9. Tack för tipset med bakplåtspappret. Jag måste komma ihåg det då jag besöker den affären nästa gång. Här är det brått nu inför terminavslutet. Nästa vecka börjar min semester!

  Ha en skön dag!

  kram

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)