mandag 23. mai 2011

Så lykkelig .... og så dårlig samvittighet

Jeg mottok tre awarder for endel uker siden, og jeg ble kjempeglad! Virkelig! Men så ble det slik at dagene gikk før jeg fikk svart på spørsmålene og sendt den videre og nå er det gått kjempelang tid. Ikke for at jeg hadde tenkt å utsette det, i bakhodet jobbet jeg med hvem som skulle velges ut blant alle de flotte bloggene her inne, men så kom påsken og ukene gikk.
Jeg synes det er kjempevanskelig å velge ut, og mine favoritter som jeg leser alle innleggene til er blitt ganske mange etterhvert og jeg vil gjerne hedre de alle. Vel, summa sumarum ble at jeg velger å være awardfri blogg og heller legge en lenke eller anbefaling til andre blogger når jeg ser et innlegg eller en blogg som jeg vil dere skal se. Det skjer jo hele tiden - så det må nok bli et utvalg der også. Faller stadig i staver over godt skrevet tekst og/eller flotte bilder som jeg må scrolle opp og ned for å se flere ganger. Noen som kjenner seg igjen? Luksusproblem er hyggelige problem.

Har satt inn et barnebilde tatt i forrige årtusen av embla kanel, men jeg skal plages med å få teksten plassert på bildet. Der skal det stå at jeg ønsker gjerne kommentarer (vi elsker jo kommentarer på det vi har skrevet, ikke sant ), men har valgt å være awardfri.

Har vært fraværende fra bloggverden et par uker - jo, har vært litt innom og kikket - jeg har begynt å trene (prosjekt avflesking før shortssesongen) og har registrert meg inn i et slektsforkningsprogram myheritage.com. Begge deler er kjempemorsomt, men det TAR TID..... Legge inn opplysninger, finne fødselsdatoer, scanne inn bilder... you name it!

Men tilbake til blogger jeg vil anbefale: Jeg har en allerede nå. Det er den svenske bloggersken Jenny som har bloggen Rosvikslyckan.

Men jeg har ikke bare "danset" zumba og skrevet inn kusiner og tanter og oldemødre i slektprogrammet. Jeg har vært mye på kjøkkenet og blant annet laget en kake til ei kollega som hadde konfirmant. Syntes den ble ganske fin. Ei firkløverkake med nøttebunn som er enkel å lage. I og med at nøttene i firkløveren vises så synes jeg den er penest med helt enkel pynt.

To skivede jordbær fikk være pynten oppå kaken

Og så noen jorbær til pynt rundt kaken.
- Ha en fin mandagskveld -

10 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake, og velkommen etter på MyHeritage.. hehe. Artig at flere holder på med "slikt". Jeg er i perioder helt oppslukt, og så bølger det seg litt ned igjen, før neste slektsforskningsdille. hehe.

  Ha en fin uke!

  ~elin~

  SvarSlett
 2. Jeg driver også med slektsforskning, det er utrolig spennende - og ja, veldig tidkrevende i blant!
  Så flink du er som trener, men man må vel unne seg noen usunnheter i blant.
  Kjempekoselig at du blir med på giveaway hos meg :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 3. Hei Eva :)
  Ikke så lett å få tiden til å strekke til,nei - så mye en skulle ha gjort!! Men det høres ut som om du har fått gjort en hel del i det siste! Heldige konfirmantmamma som fikk så fin (og sikkert god) kake :)
  Jeg skulle gjerne tatt meg tid til trening, men har ikke kommet til akkurat det enda...har det på blokka, men så er det så lett å finne tid til mer fristende ting i stedet.... :)

  Ha en fin kveld!
  Klem Marit

  SvarSlett
 4. Synes ikke du skal ha dårlig samvittighet, jeg! Vi har vel alle perioder der bloggen er mer eller mindre prioritert, og det tror jeg de fleste som gir awarder tenker også :). Men skjønner at du vil være awardfri, altså ;-)

  Så nusselig barndomsbilde du har lagt ut forresten! For en nydelig sløyfe i håret da ;-) Et lite tips: Prøv picnik.no hvis du vil legge tekst på bildet; lett å laste ned og lett å bruke!

  Den kaka så farlig god ut, forresten...! Har nettopp lovt å bake til en konfirmasjon jeg også; kjenner litt prestasjonsangst må jeg innrømme...

  Ha en fiiin tirsdag i morgen :-)

  SvarSlett
 5. Hei på deg gode Embla, ikke ha dårlig samvittighet da, du er jo så god. Kaken ser bare såååå god ut, legg ut oppskriften da;) Klem W.

  SvarSlett
 6. Hej igen! Inte ska man ha dåligt samvete... Man gör så gott man kan, och så väljer man det som passar en bäst!
  Släktforskning är intressant och tar verkligen mycket tid! Jag har inte forskat, men renskrivit ett par gånger. Med skrivmaskin då.
  Ha en fin dag!
  kram från en som inte tittar på din kaka :)

  SvarSlett
 7. nam den kaka så god ut! Synd at ikke det var riktig Inabok, men er veldig glad for at du sjekket, tusen takk :) jakten fortsetter ;) hihi! *♥*

  SvarSlett
 8. ÅÅh vad kakan såg god ut Eva Hanne, jag försöker ju att låta bli att äta sötsaker just nu men med en sån kaka skulle jag ha svårt att låta bli. Jag ska gifta mig i September:) och vill gärna bli lite smalare så jag blir fin i brudklänningen. Vad duktig du är som börjat träna, jag skulle nog också behöva röra lite på mig:) Tusen tack för att du länkade till mig :)

  kram/Jenny

  SvarSlett
 9. Det går nok , det hele :-))))


  Klem Vilma

  SvarSlett
 10. HeisiHeisi! Så fin blogg du har *smil*

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)