fredag 11. november 2011

11.11.11 - litt før klokka 11

og jeg sitter nå her og leser til eksamen. Det nærmer seg med stormskritt, og jeg gleder meg til å bli ferdig med semesteret. Og av alle rare ting - det jeg gleder meg mest til er å ta en skikkelig storrengjøring. Jeg føler at jeg "kan ikke" ta meg tid til å rydde og kaste nå når det er så mye å lese.
Mildværet varer visst evig i høst så vindusvasken haster vel heller ikke.....Jaja.
Halvferdige strikkeprosjekt skal det også bli godt å få strikket ferdig.

Her er et kjempetips om kaktus: Sett den ut noen uker om sommeren, og den vil belønne deg med et enormt blomsterflor utpå høsten. Kanskje litt sent å tipse om det nå, men......

Det ringte nettopp på døra og en elektriker fortalte at strømmen blir borte en times tid for noen oppdateringer i ledningenettet...  så ...... ha en fin fredag.

Er så glad i de gamle Höganäskrukkene -

5 kommentarer:

 1. Ah, Eksamenslesing. Ønsker deg så mye lykke til og en riktig fin helg!
  Her har det vært timer ute. Helt rart når man ser på datoen :)

  SvarSlett
 2. Forstår godt at du ikke kan vike fra bøkene, de kan jo ikke vente - det kan faktisk storrengjøringen, og tenk for en herlig følelse du vil få når den og eksamen er ute av verden :)
  Lykke til!

  Klem klem

  SvarSlett
 3. Herlig blomsterkrukke, og kaktus med herlig farge:) Lykke til med eksamensforberedelsene:) God helg! Klem

  SvarSlett
 4. En slik krukke arvet jeg etter min mor, og de er fine og nostalgiske. Ønsker deg lykke til med lesingen og eksamen :-) God helg.

  SvarSlett
 5. Lykke til med videre lesing, flott kaktus i flott potte. Jeg tør ikke bruke mine til blomster lenger, for uansett hva jeg gjorde så ble de ødelagt. Noen ble svarte og noen sprakk. Utrolig irriternde. (Og jeg prøvde alle triksene). Såå jeg har en på kjøkkenet til treredskapene, resten står pent og pyntelig oppå skapet. :-) Liker godt de brune fra Höganes også, og ikke minst de brune med blomster, de er vel fra Graveren(?).

  Vel, ha en fin lørdag!

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)