lørdag 19. november 2011

Det søteste julegavetips - til en liten venn, eller en stor en.... ♥♥♥

Jeg bare MÅ dele dette søte  julegave, bursdagsgave-, kalendergave  eller bare-fordi-du-fortjener-det gavetipset♥.

Har du noen ganger sett så herlige vannflasker? De er laget i rustfritt stål, og er på halv pris nå. De tar 6 desiliter og koster 9,49 $.


Men for å få tak i disse kan du ikke "løp og kjøp", de bestilles fra nettbutikken iHerb som er kjent for sine økologiske og miljøvennlige og rimelige varer av god kvalitet. Hvis du ikke har handlet der før kan du få 5 $ i avslag på din første bestilling ved å legge inn en rabattkode. Alle som handler der får en slik personlig kode som de kan formidle videre, og du må veldig gjerne bruke min: VAH910. Du finner direktelink til flaskene :her De har flere versjoner enn disse jeg har vist frem her. De heter Blue Q, water bottles. Hvis en bestiller for under 200 kroner er det ingen toll, og frakten er 2, 4 eller 6 $ hvis du bestiller inntil 1.800 gram.

Har du begynt med julegavene?

- Ha en fin dag , kjære bloggleser -

PS. Neida, jeg er ikke sluttet å shoppe lopper. Verdens kuleste eggefat kommer i bloggen til uka!

8 kommentarer:

 1. Hei Embla!
  Så hyggelig at du likte innlegget mitt! Ja, det er koselig med julekalender, men veldig tidkrevende. Jeg vurderte å la det være i år, men nå velger jeg å gjøre det litt annerledes, og da tror jeg at jeg skal få det til! Følg med, følg med!

  Klem Cathrine :-))

  SvarSlett
 2. De var søte ja! Vært stas med slik drikkeflaske på skolen :). Blir nok ikke å bestille for jeg er litt pyse på netthandel, men det er nå egentlig bare tull :)
  Har en start på julegavene men ennå gjenstår mange. Noe å kose seg med i desember ;)
  Ha en finfin start på den nye uken :)

  SvarSlett
 3. Takk for kommentaren på bloggen min! Jeg har en sånn flaske - kjempegreie, og veldig billige! :)

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)