tirsdag 31. august 2010

JATAKK, begge deler......

Vært på en liten shopperunde i dag, eller runde og runde - jeg var bare innom en butikk, og jeg viste på forhånd hva jeg skulle kjøpe.


Disse lekre bollene fikk bli med hjem, og så kjøpte jeg en veske til strikketøyet. Joda, jeg vet det står to vesker der.... jeg klarte ikke å bestemme meg så da ble det en Ole Brum: Jatakk, begge deler. :-))

1 kommentar:

  1. Hei. Koselig at du vil være med på giveaway. For å følge trykker du bare på følg på øverste linje på bloggen din. Dersom du ønsker å linke, kopierer du bildet fra giveawayen til "dine bilder", samtidig kopierer du det som står som "adresse" til giveawayen feks http://..... Deretter går du inn på utforming, gadgets, legg til bilde, last inn giveaway bildet og legg til adressen under kobling. Lagre dette. Da får du opp bilde til giveaway på sidelinja di og hvis du trykker på den, blir du koblet til giveawayinnlegget. Deretter er det forskjell på å følge og å ha blogger på blogglisten. Som følger er du medlem av nettstedet og den som eier bloggen finner deg igjen. Lykke til!!!!

    SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)