tirsdag 2. august 2011

Ferdig strikkeprosjekt

.... denne halsen tok tid å lage. Ikke for at den  var vanskelig eller kjedelig eller tok lang tid. Nei, det er nå bare sånn at på somrene er ikke strikkepinnene like fristende som i den mørke årstid. Denne er laget i wollmeise 100% merinoull og er myk og varm - og så synes jeg at den ble veldig pen også. den er mer kremfarvet enn bildet viser.
Likte at den er både "skjerfaktig" og at en kan putte den tett inntil halsen inni jakken når det er kalde dager, og så er jeg visst blitt veldig glad i "blondestrikk".

Jeg skrev i et tidligere innlegg at en av oss hadde vært på Ikea. Det var ikke jeg, men Emblas elskede som hadde havnet i en sådan butikk. Vi var som nevnt på ferie på det herlige Sørlandet, og han og sønnen var og skulle hente en komfyr som sønnen hadde kjøpt. Jeg syntes de ble så lenge borte, og ringte for å høre om de var hjemme snart. Da stod de i kassa på Ikea! Hæææ, svarte jeg. Men det var sønnen som hadde ærender dit så det kom ikke noe Ikeavarer til Emblahuset. Men det kom nok av varer med hjem likevel.........  men ikke fra Sorsele hvor vi hadde første overnatting og jeg skrev om de tre loppisbutikker. Saken er den at vi våknet grytidlig og jeg orket ikke å vente på at de kanskje hadde lørdagsåpent så det ble en hyggelig stopp i Wilhelmina i stedet. Flere "perler langs veien" innlegg kommer.

- ha en fin tirsdag -   

5 kommentarer:

 1. Den halsen ser nydelig ut:DDD Kunne ønske jeg hadde konsentrasjon og tålmodighet til å strikke blondestrikk!! Her hos meg må det være sånne strikkerier og heklerier som krever et halvt øye på strikkeriet/hekleriet mens et og et halvt er på tv:DDDD Men lekkert er det:DDDD Klemz Grethe

  SvarSlett
 2. Så nydelig du strikker !
  Nei, det blir ikke mye strikking om sommeren.
  Gleder meg til å se fra "perlene langs veien".
  Klem fra Ingunn:)

  SvarSlett
 3. Så fin hals. Blir stadig like imponert over alt folk greier å få til. Det eneste jeg lager er lapper.. lapper lapper lapper. :-)

  Gleder meg til flere perler. :-)

  SvarSlett
 4. Vilken ljuvlig halsduk! Det ser ut som om du använt väldigt tunna stickor... ? En sådan halsduk blir skön att vira kring dig då det småningom börjar dra ihop sig till höst och vinter.
  Huuu då, vill inte tänka på det ännu. Tillsvidare är det ju ännu bara första veckan i augusti. Ska hinna samla lite krafter ännu!
  kramar

  SvarSlett
 5. Så nyyydelig skjerf! "Blondestrikk" er virkelig vakkert! Og ser veldig vanskelig ut... ;-) Har ennå ikke kommet i gang med å lære strikking, men har i alle fall flere tilbud om kurs! Det gjelder bare å kjøpe garn og pinner... ;-) Drømmen min er å kunne strikke et putetrekk til vinteren... Vi får se ;-)

  Gleder meg til å se "på veien" - bilder! Det er jammen mye vakkert å se når man er ute på biltur, det kan jeg skrive under på!

  :-)

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)