fredag 26. august 2011

Bloggen min er 1 år i dag ♥ - det må feires med en giveaway

I dag, akkurat i dag er det 1 år siden bloggen min ble opprettet. Da hadde jeg vært i "planleggingsboksen" en god stund, men plutselig tok jeg motet til meg og startet min egen blogg. Det har jeg ikke angret på. Det som har gjort størst inntrykk er de mange hyggelig bekjentskapene jeg har fått blant andre bloggere. Det har vært artig å skrive og fotografere. Jeg ser jeg skrev i mitt første innlegg at jeg håper jeg får til å  legge inn bilder. Jeg har oppdaget picasa, kollasjer og jeg fikk etter hvert til å lage et bilde til headingen. Dette er sikkert erfaringer jeg deler med de fleste andre bloggerne. Jeg husker den store lykke når jeg fikk min første følger ♥, den lykken er ennå like stor når det dukker opp nye som vil følge emblas-kanel.

Jeg har oppdaget at jeg er en mye større loppe-entusiast enn jeg var klar over. Hehe. Jeg har oppdaget at jeg er håpløst sparsom. På penger? Nånei, der kunne jeg nok vært mer kjip, men jeg har så mange ting og tang som jeg ikke bruker for det skal spares på...... I en av kommentarene til meg om blant annet mine mokkakopper som jeg skrev at jeg nesten aldri bruker (det er forresten ikke sant at jeg nesten aldri bruker dem - jeg bruker de aldri ) - vel, tilbake til kommentaren, hun  beskrev seg selv som  Ingrid Sletten av  Sildejord og det genet har nok jeg også. Jeg prøver og prøver å bli kvitt den genfeilen, men....

Jeg har i bloggen min visst fram en del håndarbeid jeg har gjort gjennom året, og der har vært populære innlegg i følge leserbarometeret. Derfor tenkte jeg at giveawayen skulle være to par sokker + en ekstra som jeg ikke har bestemt ennå. Altså to gaver. Det mønsteret jeg skal bruke på sokkene heter sokker til søstre og da tenkte jeg at hvis du vinner så kommer det et par til deg og et som du kan gi til din "søster". Søster i " " for jeg vil selvfølgelig ikke sette begrensning i form av hva du har av biologisk familie. Søster, bonus-søster, kusine, niese, venninne, datter, mor..... du bestemmer hvem som skal få et makent par som du selv hvis du vinner. De blir i litt tykt deilig garn og perfekte i kjølige høstkvelder - i sofaen med en god kopp te og en god film...... 1 lodd for kommentar, 1 lodd for å fortelle om giveawayen i bloggrollen din og mine følgere får et ekstra lodd. Du kan bruke bildet over hvis du vil.
Trekning blir 1. oktober 2011.

- Så ønsker jeg deg så veldig velkommen å besøke bloggen min videre, og legg gjerne igjen en kommentar. Jeg blir veldig glad for hver hilsen som kommer.
Ha en flott fredagskveld. Har hevet meg på et studie ved siden av jobben så nå blir det lekselesing resten av kvelden.

48 kommentarer:

 1. To lodd på meg!!!! Vell, jeg har nok noen søstre, men antar at de vil strikke sine egne sokker, men kanskje jeg kunne, dersom jeg vant, få et par til meg og et par til gubben??? Han er min beste venn, he-he. Men søster er han nok ikke. Vedr det å samle på ting, så holder jeg på med å sortere alt hva vi eier og har. Det tar tid. Mye kastes, mye blir kjørt på Fretex, en del byttet jeg bort i retro-saker. forresten en veldig kjekk måte å bli kvitt ting på!!!! Og nå venter jeg bare på de få loppemarkedene som er på disse kanter. Noe ut, noe inn:DDDDD Nydelig Cathrine holm-kjele. Elsker dem. Har fått tak i noen, og elsker dem. Formen, fargene og nostalgien:DDD Klemz Grethe

  SvarSlett
 2. Selvfølgelig blir jeg med på din GiveAway. Tre lodd:)
  Deilige par sokker til høsten høres bra ut. Regnet trommer på ruten i kveld- Ja høsten er virkelig kommet!

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med 1årsjubileum !
  Da har du holdt på ca 1 mnd lenger enn meg.
  Jeg planlegger også GiveAway.
  Jeg vil gjerne ha 3 lodd. Så koselig premie dette var, da.
  Så tøff du er som har satt deg på skolebenken igjen.
  Ha en riktig god helg.
  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Gratulerer med 1 års dagen:) supert med strikka sokker!!!...så jeg vil gjerne ha 2 lodd :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer så masse med 1 års dagen, så gøy. 2 lodd på meg. Tenk så mye gøy bloggingen har ført med seg, ikke minst allt hva man finner ut at man samler på , liker og bare MÅ ha...hi,hi...så mye godhet som det også er her inne i Bloggverden, klem Wilhelmine...jeg vil for alltid huske at du var min første kommentator her inne;))

  SvarSlett
 6. Gratulerer med ett år!! Ja, kjempemoro å blogge, og mange hyggelige kommentarer! Legger lenke på siden min.
  Da blir det vel tre lodd på meg?
  God helg til deg!

  SvarSlett
 7. Tre lodd på meg! og gratulerer så masse! Jeg føler at du har vært med lengre! Alltid så koselig å komme innom deg. Jeg har hatt bloggofobi i sommer, men nå er jeg tilbake med oppdateringer om flytting og hvordan jeg har fått det i Rosendal. Håper du har tid til å stikke innom en dag. God klem til deg :)

  SvarSlett
 8. gratulerer med 1 år, og takk for kommentar inne hos meg!
  klem!

  SvarSlett
 9. Stort grattis till dig och din ettåriga blogg! Jag fyller snart två :)
  Vad har du börjat med för kurs?
  Ha en fin kväll!
  kram

  SvarSlett
 10. Gratulere så mye med vel overstått ett-års dag! Kjenner meg igjen og er så enig i det du skriver om bloggingens gleder.

  Vil gjerne være med med to lodd :).

  Må også takke så mye for den lange fine kommentaren hos meg. Den var til stor hjelp. Tusen takk. Var spennende å høre om ditt minne til den i barndommen og at du var så heldig å finne mye forrige helg. Vi så bare par til foruten de på bilde. Skal ta de med neste gang. Beskrivelsen på smak var ikke riktig. Jeg husket rett og slett feil. Den smakte blanding mellom rips og tyttebær. Skal rette det opp i neste innlegg :)

  Lykke til med studiene. Klem :)

  SvarSlett
 11. Hei, jeg tar ett lodd, og så får jeg visst kikke litt mer her hos deg senere i kveld.

  SvarSlett
 12. Gratulerer med 1-årsdagen - jeg blir veldig gjerne med og feirer deg :) 3 lodd blir det vel da.
  Tusen takk for hyggelig hilsen på bryllupsdagen vår i går, det setter jeg pris på :)
  Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 13. Ja nå nærmer det seg et år for meg og,utrolig hvor tiden har blitt av,,,,gratulerer så mye med etårs jubileeum!Tar gjerne tre lodd jeg!!!Tusen takk!
  Gooe klem!

  SvarSlett
 14. Tittar bara in för att önska dig en fin helg! Vi "ses" säkert i helgen :)
  kram

  SvarSlett
 15. Jøsses, har jeg ikke meldt meg på ennå?!

  Jaja, da gjør jeg det nå.

  Tre lodd blir det på meg da. :-)

  SvarSlett
 16. Gratulerer masse, masse med bloggebursdag :-) Hipp hurra, måtte denne bloggen bli mange, mange år gammel. Jeg drister meg med og tar to lodd :-D

  Tevanga

  SvarSlett
 17. GRATULERER! Tror jammen vi har fulgtes ad siden starten, jeg?! :-)

  Dette må jeg jo bare bli med på - selv om jeg er så heldig å ha et par lekre sokker fra ditt design fra før ;-) De er forøvrig funnet frem igjen etter en pause i sommer; har et litt gulvkaldt hus, nemlig. Har ingen søster, men opptil flere gode venninner som ikke strikker selv, og som hadde blitt veldig glad for noe slikt!

  Tre lodd blir det på meg!

  :-)

  SvarSlett
 18. Hei - ja, eg vil gjerne vera med på lotteriet ditt med to lodd. Gratulera med eitt års feiring! Set pris at du har vore innom meg og lagt igjen spor fleire gonger! Ynskjer deg god helg og eg vil nok stikka innom deg og skattkammeret ditt igjen!

  Marian

  SvarSlett
 19. Gratulerer med jubileum - jeg tar tre lodd! :)

  SvarSlett
 20. Ja takk, jeg vil være med. det blir vel 3 lodd på meg da:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 21. Gratulerer med 1 års jubileet! Og herlige og varmende give away du har! Deltar mer enn gjerne og tar 3 lodd, og krysser fingre og tær!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 22. Hvor fint det er, og tilykke med 1 år.Vil gerne være med på 2 lodder.

  Hilsen Gitte

  SvarSlett
 23. Gratulerer med ett år :)
  Jeg vil gjerne være med med 2 lodd :)
  Klæm

  SvarSlett
 24. Also I sign up for these super candy.
  http://inga2010.blogspot.com/

  SvarSlett
 25. gratulerer med 1 år:)
  jeg vil gjerne har 2 lodd!!!!

  SvarSlett
 26. Tar gjerne 2 lodd for kommentar og følger :) Håper du har lyst til å bli med på min lille giveaway også. http://www.tuttiogtorunn.com/search/label/Giveaway

  Har en strålende søndag!!

  Torunn

  SvarSlett
 27. Heisan!
  Så fin give-away du har her - jeg trekker gjerne 2 lodd - tusen takk.
  Klem

  SvarSlett
 28. Jeg er gjerne med på 2 lodd :) :) Elsker hjemmestrikkede sokker, så jeg krysser fingerne for at det er to vinnerlodd :)

  SvarSlett
 29. wow 3 lodder til mig.

  Den ville være super lækker og vinde :)

  SvarSlett
 30. Så fine premier, tar tre lodd:)
  Skal bli fint å følge deg:)

  SvarSlett
 31. Skal hive mæ med æ å... syns d va å greit å høre alt du har lært om d å blogge, er vel helt i startfasen der enno æ, men prøver å prøver...

  SvarSlett
 32. congrats!
  please enter my name
  I am a follower and will post on my sidebar.
  3 lodd
  http://lapappilon.blogspot.com/
  lapappilon@gmail.com

  Hugs
  Eva from Serbia

  SvarSlett
 33. Gratulerer! Jeg er med og prøver lykken med 3 lodd ♥ http://konkurranseblogg.blogspot.com/2011/09/vinn-hos-emblas-kanel.html

  Gleder meg til å følge deg videre!

  Klem

  PS: Bli gjerne med hos meg også om du vil

  SvarSlett
 34. Eg tek to lodd og krysser fingrane. Eg elskar å strikke, men akkurat sokkar er bøygen min altså. Men kanskje eg får det til ein dag! Har fire brødre og ingen biologiske søstre, men eg har mange søstre i hjartet - så det blir ikkje noko problem å finne ei søster som kan dele sokkar med meg.

  SvarSlett
 35. Gratulere med 1 år som blogger.
  Tar gjerne 1 lodd jeg. Å tror jeg ønsker meg et par til meg og et til en venninde. Altså et par i 38-39 og et i 39-40 :)

  SvarSlett
 36. uh de ville varme mine fødder, 2 lodder:)

  SvarSlett
 37. Gratulerer så mye !
  jeg vil gjerne bli med og trekker 3 lodd.
  Klem Anne

  SvarSlett
 38. Grattis och hipphurra på din födelsedag. Jag är på väg mot tre års jubileumet...
  Jag satsar 3 lotter.

  SvarSlett
 39. Gratulere med 1års dag, tar meg ett lodd.

  Klem Åse

  SvarSlett
 40. Gratulerer med ett årsdag! Jeg tar gjerne 3 lodd :D

  SvarSlett
 41. Så utrolig koselig givaway du har :)
  Jeg trekker gjerne 1 lodd!
  :o)

  SvarSlett
 42. Nice gift! :)
  please enter my name
  I will post on my sidebar.
  Blog: http://lilangkrea.blogspot.com/

  SvarSlett
 43. Jeg tar 2 lodd :)

  Hilsen Katrine Helle
  katrine_helle_8@hotmail.com

  SvarSlett
 44. Håper det ikke er for sent!
  Prøver meg med 1 lodd!

  SvarSlett
 45. 1 lodd til meg i siste liten :) Gratulerer!

  SvarSlett
 46. Jeg vil gjerne vinne gode sokker, og har så mange jeg gjerne ville skulle vinne "søster-paret" at der ville utfordringen vært ;)

  Klem fra meg

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)