fredag 2. september 2011

Jeg handler stadig på "min" loppebutikk

"min" i anførselstegn fordi det er der jeg finner de fleste av mine bruktfunn.

De har en egen blogg som de oppdaterer alle ukedagene, du kan finne den her. Det har gått (enda mer) utover lommeboka når jeg ble oppmerksom på bloggen, for de legger ut mange godbiter hvr dag.

Siste funnet var denne herlige matboksen. Jeg har faktisk tenkt å bruke den på tur. Tre etasjer til å legge godsaker - hva skal jeg fylle den med tro? Øverst brødskiva, og kanskje deilige kaker til "dessert" som kan ligge i midten - og kanskje et par kvikklunsj nederst. Nåja, matlei er ikke det store problemet her i huset så vi finner nok på noe lurt som kan passe i denne. Tips mottas med takk. Hva ville du fylt denne treetasjes matboksen med? 

Auda, det ble mye gjenskinn i det nederste bildet, men tre slike etasjeskillere er det.
Det som var ekstra artig var at når jeg kom hjem med boksen så fortalte Emblas elskede at modern hans hadde hatt en slik, men han husket ikke at det hadde vært etasjeskillere i den. De hadde brukt den som kakeboks til jul.

Et av husets "perler" er denne grønne kjøkkenvekta som jeg omsider klarte å få tak i  her i vår. Den har fått sin hedersplass midt på kjøkkenbenken (selvfølgelig) og disse trefruktene kjøpte jeg på bruktikken. De er nok ikke så gamle, men jeg syntes de var litt kule.


Jeg fant til min glede mer "flamingo" fra Figgjo. De har faktisk flere serveringsfat av dette mønsteret inne. Dette skal jeg bruke til å ha tilbehør på (brød f. eks) når jeg bruker de ildfaste formene jeg har i samme mønster.

Til slutt på visningsrunden i dag - jeg kjenner meg selv så godt at jeg vet det dukker stadig "nye" ting inn i heimen - blant annet kom Emblas elskede hjem med et par bord! her forleden..... men som sagt, til slutt i dag denne herlige sukkertøyboksen fra Erbe. Den har inneholdt silkesukkertøy. Jeg har ikke smakt de, men bare navnet tilsier jo at det må ha vært deilige drops. Antagelig rosa - tror du ikke?

Minner om min giveaway i innlegget under.

- en fin fredag til deg. Klem... -

17 kommentarer:

 1. Så mye artig å se... En slik kjøkkenvekt stod i mitt barndomshjem også, hmm, lurer på hvor den ble av?? Silkedropsene var små pastellfargede (også rosa ja..) drops som så ut som puter, så fikk de også "klengenavnet" silkeputer. De var kjempegode - skikkelig hardt dropsskall på utsiden og sjokolade inni... Gode minner dette. Takk for titten og god dag og helg til deg... ;~)

  SvarSlett
 2. Hihi, alle de tingene har jeg faktisk hatt for salg mens jeg holdt på med Kremmergjerninga mi som værst. Flotte saker alt sammnen, og helt i min gate. (Begynner å bli en del av det her hos deg, visst.):-) Og den silkedropsboksen: Er ikke den bare så koselig?! :-))

  Lykke til med videre funn, jeg må ile videre og sjekke linken du har lagt ut her.
  Ha en strålende fredag.

  SvarSlett
 3. ..du... linken funker ikke...

  SvarSlett
 4. Så fint med egen loppebutikk, jeg har jo også en slik...bare det at så mange andre også har funnet den...ha en fin helg, klem W

  SvarSlett
 5. Den lunsjboksen kjenner jeg fra jeg var barn/ tenåring!!! før i tiden så smurte man brødskiver, som man hadde med seg, og da var den perfekt. Kjøleelementer kan legges på i bunn. Jeg er også på leting etter en sånn. De er så koselige!!! klemz Grethe

  SvarSlett
 6. Tipset om kjøleelement var jo helt genialt! Tusen takk, hjertedama!
  Så fint at du sa fra Elin at linken ikke virket. Nå funker den.

  SvarSlett
 7. Takk for god reklame, Emblas Kanel!
  Det er alltid koselig å ha deg som kunde i her Bruktikken :)
  Supert at du legger ut link til bloggen vår:)
  Ha ei riktig god hælg!!!

  SvarSlett
 8. those are amazing treasures Love the first tin plaid basket!
  what a great blog you have...

  SvarSlett
 9. Fineste lunsjboksen! Ser for meg en "pikniklunsj" i denne. Litt frukt eller grønnsaker øverst, brødmat av noe slag med pålegg i midten, og en syndig lunsjdessert nederst. Ja takk! Jeg har også en sånn mintgrønn vekt, og den var mitt aller første loppekjøp! Hadde jeg bare visst hva jeg startet da jeg kjøpte den...

  SvarSlett
 10. Så fine ting! Sånn kjøkkenvekt har vi også - en hvit en - etter min mormor. Hun skjønte ikke hva jeg i all verden skulle med den, den var jo rusten! :)
  Så gøy at du likte prydeligmagasinet så godt at du vil ha flere! vi har vel egentlig ingen konkrete planer, men lysten er der... :)

  SvarSlett
 11. Så mye fine kupp du finner, gøy med sånne gode butikker!
  Bare innom for å ønske deg en riktig god helg!
  Selv slapper jeg av mens mannen ser på fotballkamp og vi lader opp til min kusines bryllup i morgen :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 12. Genial matboks du har funnet! Har aldri sett slike! Åh, høres perfekt ut for noe tapaslignende; f.eks. godt foccacciabrød nederst, noen gode oster og frukt i midten, og skiver av deilig serranoskinke øverst! Litt alioli i en boks ved siden av, så har du gourmetmåltid! :-)

  Du finner stadig nye og spennende lopper, du! Artig å følge med!

  Ha ei suuper helg!

  Klem

  SvarSlett
 13. Du hittar allt möjligt du! Jag har inte besökt det stora loppiset på länge, men nu när hösten är här och allt möjligt är inne i rutiner igen så blir det väl så småningom. Största problemet är att jag borde få bort en hel del grejor innan jag handlar nytt :)

  ha en fin helg kram

  SvarSlett
 14. Hei

  Så koselig å ha en bruktbutikk i nærheten da... og masse fine ting de har...

  Kjekt du viser kanna du kjøpte hos meg.

  hyggelig at du vil være med på Give Awayen denne gangen også..

  Ønsker deg en fin helg

  Kerstin

  SvarSlett
 15. Silkedrops... minnene strømmer på..... Husker godt silkeputene. Farmor hadde butikk med bla.godteri, men vi barnebarna fikk sjeldent ta del i godsakene. Kunne få noen bananer på lørdagen som ikke kunne overleve til mandagen. Men til jul og i feriene ble det silkeputer!

  SvarSlett
 16. Hei Eva.husker unnni hadde et sånn .det stod nede med noen andre bokser i garasjen,øyvind må ha kastet det.har selv et i blått og gult,men glemmer å bruke det.husker farmor hadde deilige skiver med egg og annet godt da vi reiste på tur.og sikkert noe kaker i bunnen.
  klem silje

  SvarSlett
 17. Fine lopper du finn på butikken "din". Kjekt å ha ein butikk som ein kan gå å sjå etter nye gamle ting i.

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)