søndag 25. september 2011

Er en blogger så må en vel følge reglene - ;-))

Hehe! Jeg leste akkurat i en blogg at "alle" blogger har Ilse Jacobsen støvler - og at "alle" bloggerne har de til pynt i gangen.
Auda, mine har stått ensom og bortgjemte inne i skapet på soverommet når de ikke er i bruk. Jeg har selvfølgelig hentet de frem og satt de der de skal stå.
Og av glede over å bli hentet fram så klarte de jammen å mane fram regnvær. De har vel lyst på en tur utenfor huset også...... en stund siden sist.

De er egentlig skikkelig mintgrønne, men det vises ikke så godt på bildet.
Jeg har det eneste eksemplaret jeg har sett av lysegrønne sådanne, og jeg må fortelle litt om hvordan de havnet hos meg.  Det er mange år siden, og jeg var helt intetanende om  jeg ble innehaver av de mest trendy støvlene som har vært på lenge - og jeg var nok en av de første i landet.

Det hadde seg sånn at en kollega der jeg jobbet før hadde så pene støvler. Like etterpå sendte hun en mail til oss andre at hun skulle selge de omtrent ubrukte støvlene til halv pris. Vi brukte samme skonummer og jeg kjøpte dem. Hun fortalte at hun hadde fått et par til i bursdagsgave hos døtrene sine. De visste hun ønsket slike og hadde spleiset og var så stolte fordi de hadde klart å få tak i noen sånne i Oslo. Hun ville ikke de skulle vite at hun klart å få tak i slike selv også, og solgte da de hun selv hadde kjøpt. Hmm - tenkte jeg, men sa det selvfølgelig ikke høyt - det var da voldsomt til styr for et par støvler. Altså - støvler er støvler!

Det gikk et par år og plutselig så jeg den ene etter den andre kom i slike høye støvler med snøring - blå, svarte, hvite, røde. Jeg så det stod Ilse Jacobsen pverst på skaftet, og neste regnværsdag så la jeg merke til at det stod det da virkelig på mine også!!!

Så dette var historien om den ene eneste gangen da Embla plutselig var "først" ute med det siste.

PS! Det skjedde noe komisk nettopp! Jeg skrev innlegget før jeg gikk og fotograferte og da stod (lå)yndlingsvesken min rett  ved siden av støvlene. Da jeg flyttet vesken så jeg at denne merkelappen hadde tekst. Det hadde jeg ikke lagt merke til før, men til mitt forsvar så må jeg si at den er ikke så fremtredende og med bronsjefarge på brunt så er den ikke så lett leselig heller.

Så jammen hadde ikke Ilse sneket seg inn enda en gang.

- En fin søndag til dere som titter innom -

7 kommentarer:

 1. Hi,hi...ja det er jo liksom visse regler for å være blogger da...mine sorte står ikke på pynt, men i allefall i gangen...hi,hi...klem W

  SvarSlett
 2. Fantastisk morsomt!
  Er kanskje ikke skikkelig blogger jeg, for jeg liker ikke de støvlene..(ikke stygt ment :-) Har passet dem mange ganger, men de er liksom ikke så fine på mine legger, så jeg har ikke kjøpt dem.
  Får håpe det ikke lekker ut til bloggermafiaen ;-)

  SvarSlett
 3. Så morsomt! Jeg har faktisk ikke slike støvler, ingen ordentlige støvler heller..Burde kanskje skaffet meg et par siden jeg bor i regnbyen..hehe..
  Kjekt at du ville være med på give awayen min:)

  Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Hihi, så morsomt med den vesken også da - og koselig historie. Gøy hvordan noen ting plutselig blir "in". Har faktisk et par Ilse Jacobsen-støvler jeg også (de svarte som "alle" har). De står i gangen, men ikke til pynt, de står der fordi de er for høye til skoskapet rett og slett ;)
  Ha en fin ny uke! Klem

  SvarSlett
 5. hihi! ler litt her.. her er det ikke Ilse som gjelder men Hunter og jammen har æ ikke foreviga dem på et bilde i blogginnlegg fra hyttetur :)
  De sto riktig nok veldig fin sammen med vennene våres små Huntere i strl 32 :)

  SvarSlett
 6. Haha! Morsomt innlegg. Jeg har ikke Ilse-støvler... men har til gjengjeld Hunter-støvler og det er vel ikke hakket bedre det heller. Er ikke så opptatt av trender, man av hva jeg liker, og det er tydeligvis du også. :) Det er det viktigste.

  Fin blogg du har! God kveld og helg til deg!

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)