mandag 5. september 2011

Tips for teak, takk.

En ting er jeg hellig overbevist om. Ekspertisen som finnes i bloggverden er uovertruffen ang. interiør, oppussing, fargevalg - you name it!
Så  dette er det rette fora å spørre når jeg  nå trenger noen gode råd om hvordan og med hva jeg skal shine opp mitt loppebord - av teak .
Det ankom huset nå i uken, og jeg tenkte først å male det - men vi vil at det skal være teakfarvet. Det er veldig slitt, og har endel stygge merker oppå bordplaten.

Synes det har en del fine detaljer: Liker den detaljen at bena ikke går helt opp til bordplaten. Man må alltids sitte på gulvet for å se det da, men ......


Det hadde hvertfall perfekt størrelse for vårt gjeste- og arbeidsrom.

Tips mottas med takk.
Vi har forresten et til DIY-prosjekt på gang med et annet bord - som også ankom huset denne uka. Skuffen mangler, men jeg har en god? idè på hvordan det skal bli likevel. Akkurat nå ser det slik ut: Det måtte både børste og skrubbesvamp til for å få det rent, og da forsvann det meste av malingen også.


- ha en fin dag -

4 kommentarer:

 1. hva med at slibe lidt med fint sandpapir og derefter give det en gang teaktræs olie? Det gjorde jeg med mit sybord , det blev så fint .

  SvarSlett
 2. Teakbord blir som nye igjen om du bruker Jo-ni. Du må muligens ha det på tre-fire ganger eller mer, og la det tørke inn mellom hver gang før du ser det blir bra, men det BLIR fint til slutt. Lover på tro og ære. :-D Jo-ni er en rød væske i blank flaske som du finner sammen med div andre pussemidler i daglivarebutikken. :-) Lykke til! Enig med deg i at ikke alt skal males.

  Spent på det andre bordprosjektet ditt også. :-)

  SvarSlett
 3. Jeg ønsker meg teak-spisebord!!!! Jeg ville ha prøvd noen omganger med teak-olje. Finnes fremdeles i matbutikkene!!!!! Ellers må man lage en bivoksblanding å kline på. Lykke til!!!! Liker det at du ikke drar frem den hvite malerboksen, sånn umidellbart!!!!!! klemz grethe

  SvarSlett
 4. Hei! Kom på noe jeg leste på bloggen hos Irina (tror den heter Irinastyle? ) Jo-ni er visst vidundermidlet! Jeg ville prøvd det; hun viser før/etterbilder på bloggen, og det var utrolig forskjell! Lykke til! :-)

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)