torsdag 8. september 2011

Blogganbefaling - DIY fra "hele verden"

En blogg jeg oppdaget via en annen blogg er denne Better After.
Hun kaller sin blogg en inspirasjon av andre blogger, og den består i hovedsak av før og etter bilder av forskjellige oppussingsprosjekt av møbler og rom, derav navnet "Better after"- går jeg ut fra. Og som seg hør og bør så ligger det selvfølgelig link til originalinnlegget hvis en ønsker å se mer, vite hvordan... ja, du vet.
Her et et "etterbilde" av et forvandlet skap.1. september hadde hun et innlegg som handlet om en norsk bloggerskes DIY-prosjekt. Det kan du se her hos Hellohellobaby. Her har hun forvandlet et helt ordinært overskap i furu til den flotteste sjenk.


Jeg har nettopp laget en ladning med verdens beste, hjemmelagede frokostblanding. De herligste frø og nøtter, kanel, ingefær, honning - ristes en halv time i ovnen - mmm.  Det kommer flere bilder fra prosessen og oppskrift i morgen. 

Ha en flott torsdag. Klem

2 kommentarer:

 1. Egen frokostblanding? Herlig! Gleder meg til neste blogginnlegg:D

  Bli gjerne med på min give away! :D

  SvarSlett
 2. Åååå! Så søt du er! <3 Dette var hyggelig, tusen takk Eva.

  Nå er jeg tilbake til Oslo på besøk for helgen. Det var veldig godt å kjøre rundt på disse gatene som er så kjent for oss..... snufs. Første gang jeg kjenner at jeg savner Oslo. Men sånn er jeg nå en gang. Trives der jeg er, men savner det jeg hadde når jeg kommer tilbake....

  I morgen er det fredag! God helg!

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)