søndag 18. september 2011

LOPPER brukt som alternativt OPPBEVARINGSSTED

Jeg så i en dansk blogg ei som sa det så treffende:
Jeg går tit i genbrugsbutikker, det ku jo være de lige havde det jeg ikke vidste jeg manglede.
Det var som jeg skulle sagt det selv! Men på norsk da.


Denne vakre gamle brødboksen kjøpte jeg på webloppis. Jeg bare elsker den lyse kremfargen, og den var herlig slitt, men det brødet jeg spiser må oppbevares i kjøleskap. Brødboksen tar stor plass, men den er her hos oss blitt teboks! Fin plass til teen - og bedre plass i skapet!Og denne hatteesken da! Falt pladask, men nå må jeg bare bryte sammen og tilstå: Jeg har ikke en eneste hatt! Og jeg tror ikke det kommer til å bli innkjøpt noen hatt til Emblas hode med det første heller..... eller andre, eller noen gang......
Men voila: Hatteesken ble perfekt til å oppbevare andre plagg. Flott plass til sjalene mine - og bedre plass på hylla i gangen.

Jeg skal snart blogge gangen som jeg pusset opp i sommer. Der er den en del svarte detaljer, så hatteesken passer veldig godt - men jeg har ikke helt funnet ut akkurat hvor den skal stå eller henge.
Det er så lekkert papir inni så den skulle helst hatt en plass hvor den kunne stått åpen, men  gangen er garantert for liten til det.


Jeg har et par jordmorvesker - en stor, som visstnok er en legekoffert og en mindre som da er jordmorvarianten. Nå har vi da lite bruk for både lege- og jordmorremedier her i huset og verken Embla eller Emblas elskede har tenkt på omskolering i den retningen så den største "kofferten" er også i gangen. Til oppbevaring av skjerf og votter.
Den minste er fortsatt tom, og står i kjøkkenet sammen med den gamle kofferten med trebeslag. Den er fast ansatt her i huset som julemagasinbeholder!

Ojojoj, ikke lenge før jeg kan ta frem disse og bla i dem igjen. Høsten går fort.

Den siste er ikke egentlig en loppe, for den har jeg arvet. Det har vært mamma og pappas. Den er nettopp hentet ned fra loftet. Den er så vakker og skal oppbevare mine sommersko i vinter. 
Men at jeg plutselig "så" denne kofferten kan jeg takke bloggverden for. Det var andres kreative bruk av gamle koffertperler som gjorde at jeg oppdaget denne med nye øyne :-))))

Synes disse gamle koffertene har så herlig innside med papir i vakre mønstre.

- ha en fin søndagskveld alle sammen. Klem fra Eva - 

13 kommentarer:

 1. Kofferter er jo lure greier, for de kan jo stables i høyden:DDDD Og er lure å døtte saker og ting i:DDD Har endt opp med flere kofferter sjøl, og jeg er glad i di:DD Håper å finne noen flere, så de kan plasseres i høyden i gangen:DDDD Ha en flott kveld:DD Klemz Grethe

  SvarSlett
 2. Jeg finner stadig ting jeg ikke visste at jeg manglet, både på loppemarkeder og i vanlige butikker, hehe ;)
  Nydelige ting du viser frem her, spesielt hatteesken da, lekker!!
  Ha en fin søndagskveld! Klem

  SvarSlett
 3. Flotte ting du viser! Den brødboksen var bare kjempefin!

  Ha en super kveld!

  SvarSlett
 4. Hei igjen ;-)

  Så flott at du har fått tak i en grønn vekt ;-) Så bildet fra sommerhuset, og leste under at du hadde fått tak i en. Så bra! Grattis!

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Kjempefin brødboks:) Moro når man finner skatter:)

  SvarSlett
 7. Oj så mye smart. Har faktisk vært inne på samme ide, men ikke kommet så langt. Har fire gamle kofferter i forskjellige str, de skal stå oppå hverandre i gangen og bli et slags "skap".:-) Tror det blir bra. På kjøkkenet er jeg ganske flink til å bruke gamle ting.Norgesglass er genialt.

  Ellers:hatteesker liker jeg også, men har styrt unna de da jeg har trodd at jeg ikke har hatt noe bruk for dem..men det ser jeg jo at jeg har likevel. Takk.:-)

  SvarSlett
 8. Så mange tøffe kofferter du har da - de legeveskene var lekre!
  Fin uke til deg :-)

  SvarSlett
 9. Uhhh , så fin en hatteæske !!!

  Klem Vilma

  SvarSlett
 10. Super dejlige fund.

  brødboksen er bare super flot :)

  SvarSlett
 11. Fina askar!

  Väskorna är bra till förvaring. Jag tog också in ett par och packade dem med pysselmaterial och annat. Min man förstod sig inte på det, så nu får jag söka dem i det välfyllda garaget :)

  Ha en fin fredag!

  kram

  SvarSlett
 12. ÅÅÅÅÅ,den brødboksen var,,,,heilt herlige!!
  Heldig som fant den!
  Håper du har en fin helg!

  SvarSlett
 13. Ah! Jeg har også en sånn brødboks, bare rød! Se her: http://solrosa-solrosa.blogspot.com/2010/11/show-me-your-fridge.html

  Jeg kjøpte den for en femmer (!) på loppis da jeg var ca ti år. Det begynner å bli 25 år siden, så den har jeg hatt med meg leeeenge. Det er nok et av favorittkuppene mine og den kommer jeg aldri til å kvitte meg med! Den er veldig fin i kremfargen også, ja! :)

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)