fredag 19. august 2011

Hmmm - hva skal jeg skrive om først i dag?

Nå har jeg vært urimelig treg med å oppdatere bloggen - har flere innlegg "mentalt" klare så dørstokkmila i dette tilfellet har vært å få bildekortet ut av kameraet og til PCen. Det tar ca 4 sekunder så jeg kan ikke akkurat skylde på tiden. Hva skal jeg skrive om først... Emblas elskedes samling, Sukkertøy for øyets sort-utfordring, perler langs veien 3 og 4, loppekjøp i ferien eller .............

Vel, jeg har ikke bare latet meg - jeg har gått løs på loftsboden og sortert, ryddct, kastet, åpnet esker og kofferter for å se hva jeg hadde lagret der - ja dere vet. I går dukket min kjære sovepose opp. Trodde at den ved ei feiltakelse var blitt kastet, men inne i min gamle knallrøde koffert med klistremerker av alle reisemål  der lå den.
Den fyller 40 år i år og jeg fikk den da jeg skulle på speiderleir da jeg gikk på barneskolen. Det var den fineste soveposen jeg hadde sett, husker jeg. Trodde den gang alle soveposer var grønne og jeg husker gleden over å finne denne på coopen i Ballangen. Og skal jeg være helt ærlig, det er fortsatt den fineste  soveposen jeg har sett. Har dere sett en såååå retro sovepose før? Det måtte i så fall vært hvis rødfargen hadde vært oransje i stedet.

Det er en sånn teppepose så jeg skal ta den til hytta så kan den være ekstradyne og ligge til pynt i øverkøya

- Ha en aldeles fortryllende fredagskveld - 

5 kommentarer:

 1. slike hadde vi også, bare ensfargede :)

  Blir nok å gjøre seg fint på hytta!

  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 2. Så koselig. Ja, den var kjempefin og jeg forstår godt at du er glad i den.
  Jeg hadde også en, men ivrige sjeler har nok kastet den forlengst ;)
  Ha en fin helg, da.
  Klem fra Ingunn:)

  SvarSlett
 3. Kjempefin!! Jeg husker min var grønn!!!! Og absolutt ikke varm på en kald sommernatt i telt, he-he Men jeg så noen på Fretex her om dagen som var brune med store blomster. Veldig syntestiske, he-he. Klemz Grethe

  SvarSlett
 4. Den var jo faktisk både artig og fin.. Og det er en bra karakteristikk fra meg på en retrogjenstand. :-D :-D Jeg hadde brun teppepose med noen røde og blå små blomster eller noe på.

  SvarSlett
 5. Herlig sovepose! Skjønner godt du syntes og synes den er flott. Ser velholdt ut også;)

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)