fredag 25. mars 2011

Pakke fra WEBLOPPIS...♥

Jeg har en svensk yndlingsbutikk som heter Webloppis. Jeg har skrevet om ting jeg har handlet fra samme sted  tidligere for Ann-Catrin har så mye fint der. Denne gangen var det tre ting som kom fra Sverige + en ekstra.

Denne søte emaljekjelen bare måtte jeg ha. Den er helt hvit og fin i emaljen så den kan ikke vært mye brukt.
Det blir den nok ikke her heller, det blir nok til pynt.
Har satt den på to søte grytekluter som jeg har arvet. Gryteklutene har også kjeler på så da synes jeg det  passet så bra.

Det andre var en til doktorveske. Jeg kjøpte en slik fra samme butikk for litt siden, og den har vi i gangen med skjerf og votter - så da det dukket opp en til i webloppisen så bestilte vi den også. Den står i kjøkkenet nå, men den får kanskje bli med til hytta. Ting får ikke så ofte fast plass her i huset.
Det tredje vi bestilte denne gangen - for kjenner jeg meg selv og varesortimentet til Ann-Catrin rett så blir det nok flere kjøp.... :-) - var denne lille rakspegelen. Dette barberspeilet skal få være sjarminnslag på hytta, kanskje..... eller kanskje den vil passe fint ved siden av piketitteren på badet.


Jeg skrev lenger opp " + en ting til" og når jeg åpnet vesken så fikk jeg hakeslepp. Der lå dette gamle pyntekåndkleet. Teksten passet også så bra her hos en nordlending. Vi sier aldri håndkle, men handduk.

Men til huset kommer det stadig pakker..... det ankom en i går også. Noe jeg har prøvd å få tak i lenge, har endelig ankommet huset. Så i går trosset jeg og vovsemor Lotta snøkovet og gikk og hentet pakken. Slik så stuevinduene ut i går..... , men nå skinner sola inn.


Jeg ønsker dere alle sammen en riktig flott fredag.
Klem fra Eva :-)

8 kommentarer:

 1. Å, så mye fint det var i pakken og så den fine håndduken i tillegg.
  Når du ser på det , så passer det forresten bedre å kalle det håndduk. Det gjør forresten min far også , men jeg aner ikke hvorfor.
  Kaffekjelen var jo bare herlig.
  Jeg skal nok inn å sjekke den butikken !
  Ha en fin fredag , Eva.
  Klem fra Ingunn :-)

  SvarSlett
 2. mye fint i pakken ja, også håndduken på kjøpet:) Heldig:)
  Fin jordmorkoffert:)

  klem Trine:)

  SvarSlett
 3. Var inne og tittet, sååå mye fint der da. Nydelige ting du har anskaffet deg :) *♥*

  SvarSlett
 4. Å, så mange fine ting du har funnet på webloppis :) Må inn og ta en titt!
  God helg til deg - klem

  SvarSlett
 5. Flotte ting du har anskaffet! Tøff "doktorkoffert"; den blir nok et flott innslag uansett hvor du velger å sette den!

  Ha ei super helg!
  :-)

  SvarSlett
 6. Heisann:)
  Så mange fine ting du har fått i posten...skjønner ta du trosser vær og vind:)
  Ha en koselig lørdag...
  klemklem

  SvarSlett
 7. Fina fynd du gjort!
  Jag har legat lite nere med loppisfynd nu. Det går ju i vågor det där, åtminstone för mej. Idag ska jag röja en skrubb, har jag tänkt. Har på känn att jag gör en massa fynd där... :)
  Önskar dej en fin helg!
  kram

  SvarSlett
 8. Flotte ting! Har så dilla på sånt, så det blir nok endel loppemarkeder i år også. :-) Får NESTEN lyst til å ta opp igjen kjøp og salg virksomheten min.

  Tusen takk for kommentarer hos meg, og for at du ville legge deg til som følger. :-)) Det er ikke så mange av dere ennå.

  Nå har jeg sett mer her også, så jeg legge meg til hos deg også.

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)