tirsdag 28. juni 2011

Får man ikke den man vil ha..... osv

Nei, det handler ikke om kjærlighetssorg. Embla har fått sin
Krus med tekst "drømmemannen" laget av en keramiker som bor i nærheten av hytta vår.

drømmemann. ♥ Men av og til så "forelsker" en seg i noe som en ikke kan få. Det kan være at det er upraktisk, ofte for dyrt, for tungvint eller som i dette tilfellet: Ufraktbart.

Nå kan det vel hende det kunne hentes, men Nord Norge-Stockholm er en lang reise og den tar tid hvis en skal kjøre selv. Ei heller er det alt som passer å "ta under armen" som håndbagasje heller.
Jeg falt nemlig pladask for dette vakre, gamle strykebordet, og hadde ikke Stockholm ligget så avsides så hadde jeg kjøpt det tvert.


..... men da får man ta det man kan få.

Like etter fant jeg nemlig dette fine stryketrekket hos Nicolines verden. Og når jeg plasserte det på mitt gamle strykebrett som ikke er av tre, men av.... ja, hva er nå disse vanlige strykebrettene laget av. Dere skjønner nok hvordan det ser ut, et sånn vanlig et i metall.

Det ble ikke så verst, en vakker og trivelig erstatning synes jeg. Så når jeg får fram strykejernet og stryker mine gamle sengeklær som atter er blitt moderne og samtidig hører på fin musikk så er ikke strykeøkten så verst likevel.... selv uten et strykebrett av tre.
I morgen tidlig kommer et innlegg om noe som ikke ble for tungvint å få fraktet fra Stockholm.  

-  ha en flott kveld  -

1 kommentar:

  1. Et vakkert stryketrekk er en god trøst når man ikke kan "få" slike nydelige gammeldagse i tre... Har nok drømt om dem jeg også! Men mannen sa "drøm om igjen!" da han hørte prisen... ;-) Lykken for meg ble et rosa trekk med hvite prikker på Clas Ohlsson - til en brøkdel av prisen ;-)

    Så nydelige planter du viser i innlegget under! Jeg elsker også lavendel, som du vet :). Men at det beskyttet mot mygg var mer enn jeg visste! Genialt! Her skal i allefall handles inn lavenelolje før turen til Finmark; hører rykter om gigamygg på mordertokt... Håper lavendelolje blir det beste våpenet!

    Fin kveld videre til deg!

    SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)