onsdag 22. juni 2011

Overraskelse


i posten. Det var det jeg fikk for noen dager siden. Midt mellom regninger og reklame lå det er stor konvolutt med håndskrevet navn og adresse - til MEG. Det var min kjære venninne fra barndommen som hadde sendt en sommerhilsen til meg. Jeg har skrevet om hvordan vi "traff" hverandre igjen etter  via facebook her. Det er mange tiår (nokså mange, da - det er ennå en god stund til vi blir pensjonister) siden vi traff hverandre, men har funnet tonen igjen på mail og facebook. Det er litt pussig det med bekjente og tidligere venner. Det er i en eller annen sang en strofe som er slik: "Før så var vi venner og holdt sammen, nå vet jeg bare hvem du er". Noen ganger blir det slik, og så er det noen en bare vet at vil være nære venner med hele livet selv om det går "år og dag" - når en treffes igjen er det som det "var i går"og en er på bølgelengde igjen med det samme.


Ann-Jorun leser bloggen min og vet nok at jeg er glad i mugger og kanner så se det herlige salt- og peppersettet + skjønn hekleduk jeg fikk. Dette blir å passe på hytta, så det skal få den ære og komme med dit når vi drar utover.

Når er det blitt noe tull med bloggen igjen. Jeg får ikke lagt inn bilder, og når jeg kopier det inn så blir det bare et bittelite et som jeg ikke klarer å forstørre. Flere som har samme problemet?

Lagt til av meg kl. 20.09. Bekka tipset meg om at jeg måtte gå inn på rediger HTLM for å få lagt til bilder i dag. Det fungerte. Takk, Bekka! (psst. Bekka - følg med på bloggen min i morgen)

- Ha en fin onsdag, bare en dag igjen på jobb så tar jeg ferie - 

4 kommentarer:

 1. Hei :)
  Så hyggelig med sånne små overraskelser i posten fra gode venninner - og ekstra gøy når det er du har "funnet igjen" etter mange år!
  For å få lagt inn bilder i dag måtte jeg gå på "Rediger html" i stedet for skriv - mer tungvint, men det fungerer i alle fall :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Lite struligt med bloggen av och till,,, det har jag också. Ikväll försvann det som jag skrev och sparade så jag fick börja på nytt.
  Kul med paket, fina saker fick du.
  Här märkte jag mittiallt att mitt lotteri borde ha dragits igår. Vart försvinner tiden? Får göra det imorgon bitti. Deltagarna är ju klara :)
  Ha en fin torsdag!
  kram

  SvarSlett
 3. Så koselig sett, og innlegget du linker til! Kjempekos! Heldige dere som fant igjen hverandre. Jeg har også funnet et-par tre stykker som hadde gått fra venner og til bekjente. Har tatt opp igjen mer kontakt med de nå. :-)

  Det er noe bra med Facebook!

  Hilsen til deg og din venninne fra meg.
  ~elin~

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)