torsdag 30. juni 2011

Loppekjøp

Jeg må stadig innom bruktbutikken her jeg bor, og stadig alltid blir det med en lekkerbisken eller tre med hjem. I dag ble det to + at jeg har tatt masse bilder. De legger jeg ut i morgen. Så hvis du vil se mer av Figgjo, Stavangerflint, Tivolilamper.... Skulle selvfølgelig kjøpt alt det med meg hjem, men jeg må nok montere karnapp med strechdører på skapene skal det bli plass til særlig mer. Men er det ikke utrolig hva en klarer å få plassert, dere?

Denne butikken er en fryd å komme inn i. Rent og ordentlig, oversiktlig og ikke minst hyggelige ansatte.

I dag hadde jeg tenkt å bare gå inn og fotografere -  helt sant! Men jeg kunne da ikke la denne søte smørkoppen dekorert med selveste smørblomster stå igjen. Den er fra Figgjo. Jeg bruker ordentlig smør på brødskiva, og smørboksen står på kjøkkenbenken. Hvilken lykke da jeg kunne putte det over i denne. Blir nok en favoritt. Jeg har ønsket meg en sånn, visste bare ikke om det før jeg så denne :-)))

I barndomshjemmet mitt hadde vi et sånt herlig loft fullt med ting og tang, hver gang jeg var der oppe oppdaget jeg noe jeg ikke hadde sett før. Jeg har faktisk samlet seg en del på loftet mitt her også, og jeg er ganske så sikker på at jeg har en maken til denne sildekrukken, men bare i høyere format. Jeg håper hvertfall at den finnes ennå


.
Nå er kasting et fremmedord som ikke er så mye brukt i mitt vokabular, men dessverre er det nok noen godbiter som har fått en uverdig sorti. Retro sengetøy som ble male- og terpentinfiller for eksempel. Men som Ole Brum så fornuftig sier det: "Gjort er gjort, og spist er spist."

- Ha en flott torsdagskveld, bare en dag til det er helg! - 

2 kommentarer:

 1. Åh, den smørboksen var bare perfekt! Med smørblomster - *smelt*...
  Den pryder jo virkelig kjøkkenbenken!
  Er det ikke herlig når man finner slike fine ting som man faktisk trenger?! :-))

  Håper det er greit at jeg siterte deg i bloggen i dag!
  Linket selvfølgelig ;-)
  Noen gullkorn er vel greit å låne? ;-)

  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 2. Fine saker! Igjen. :-)

  Tror forøvrig det var Morten Skomus eller Bamsefar som sa akkurat det med gjort er gjort og spist er spist, men Ole Brum har et jeg vil bruke om tingene du viser i dag: Jatakk, begge deler.

  :-)

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)