fredag 24. juni 2011

Handlet hos Bekka

Det er artig at noen (egentlig ganske mange) av bloggene har liten nettbutikk i tillegg, og så mye fint det er rundt omkring i de små butikkene. Jeg har handlet mye på nettet, og i dag får dere se noe jeg kjøpte på Bekkas Butikk. I morgen fra webloppis.

Jeg liker metallskilt, og som den store sjokoladeelsker jeg er så hva passet bedre enn dette:
Her i huset er de bare den sunne sjokoladen Xocai jeg spiser, så jeg spiser den med god samvittighet og skåla er ALDRI tom. So nobody gets hurt in this house ♥


Ikke nok med det, denne søte lille sommerfuglen lå også med i pakken. Her får den stå og forskjønne tilværelsen sammen med denne rosa ildtoppen:


Tusen takk for sommerfuglen, snille Bekka. Skiltet er ikke kommet på veggen riktig ennå, har ikke bestemt meg helt for hvor det skal få henge.
I dag var min første feriedag. Nå er det fri i maaaange uker, det føles som en evighet av fridager ligger foran meg. Vi fikk alle hver vår røde rose på sommerlunsjen før vi tok fri i går.Vi har nettopp vært og hørt på Gardemusikken som har hatt oppvisning her i Narvik. For en presisjon! De er fabelaktiv flinke, synes jeg.

- ha en riktig fin fredagskveld -

7 kommentarer:

 1. Herlig skilt! og så snilt å sende med den sommerfuglen. :-)

  Ha en fin ferie~håper du ikke tar helt bloggferie også. :-)

  SvarSlett
 2. Nydelig skilt. :)
  Ønsker deg en fin helg. :)

  SvarSlett
 3. Så fin skylt!
  Jo, många idéer får man här :) Jag vet inte om jag kunde ha choklad löst sådär som du har... Den skulle nog försvinna ganska snabbt. Kanske skulle jag hinna fota!
  Vackra bilder, rosen är så fin!
  Ha en skön helg där i Norge.
  kram

  SvarSlett
 4. Artig tekst på skiltet:) haraldri hørt om den sjokoladen din jeg, men så er jeg ikke noen sjokoladeelsker heller.)

  Ha ei flott helg:)

  klem Trine:)

  SvarSlett
 5. Hei :)
  Så hyggelig at du ble fornøyd med skiltet. Jeg satser på å legge ved en ekstra gave til handler hver måned, og nå i juni var det små sommerfugler, så blir det ny gave i juli osv. osv :)

  Jeg er egentlig bare kort innom for å si at du har vunnet en av premiene i giveawayen min! Håper du blir fornøyd. Jeg har jo allerede navn og adresse til deg, så premien kommer snart i posten!
  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 6. Hei igjen,
  Du vant gryteklutene++ og ikke skoposen, var nok litt vanskelig å se sånn som jeg hadde satt opp innlegget. Bare så du ikke lurer når du får pakken i posten ;) Den ble sendt i dag forresten :)
  Klem

  SvarSlett
 7. Hej igen Eva! Nå, nu ska jag berätta för dej :) att denna dag är riktigt arbetsfylld. Gäster på kommande och här är allt upp och ner. Jag vet inte i vilken ända jag ska börja dra. Borde ju baka ngt också. Troligen blir det att åka till bageriet :) eller butiken... Hoppas min man är med på noterna så att vi kan städa och plocka tillsammans.
  Ha en fin dag där!
  kram

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)