onsdag 20. oktober 2010

Er du en lesehest ? Og kanskje kreativ i tillegg... ?

SFørst vil jeg si takk for alle hyggelige kommentarer som kommer til bloggen min. Jeg setter stor pris på det, og blir veldig glad hver gang noen har skrevet noe. Det er veldig artig å se en hilsen fra dere som leser denne bloggen. Tusen takk.

Og så ville jeg bare vise dere disse søte små bokmerkene.
Det som er så genialt er de små magnetene som gjør at de holder seg på plass i boka.Jeg kjøpte noen fra ordning & reda, og de med Ibsenmotiv kjøpte jeg på Café Ibsen i Grimstad.


Jeg har prøvd å finne slike flate magneter for jeg har lyst å lage noen selv, men jeg har ikke funnet slike ennå. Så hvis noen vet hvor jeg kan få tak i slike så si gjerne fra.

Ser for meg at å lage slike kan være en fin juleverkstedaktivitet. Da kan en tegne bokmerker, scanne inn eller lime på bilde av et-eller-annet, hekle border, decoupage og sikkert mange, mange andre muligheter.

Så det var bare et lite tips til en liten høstaktivitet.

- takk for at du tittet innom -
5 kommentarer:

 1. Ville bare innom å ønske deg en fin kveld:) Tusen takk for dine alltid så koselige kommentarer:) De varmer!

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Jeg så at det var 199 følgere her forleden og har fulgt litt med på når den skulle tippe 200 ;). Så ble det i kveld ;)! Hyggelig å ha deg på lasset ;).

  SvarSlett
 3. For en strålende ide!! Si fra når du finner ut hvor du kan kjøpe sånne magneter. I mens kan vi jo bare lage klar alle bokmerkene ;)

  Det er en kjempeflott gave å gi til venner man gjerne vil gi noe til, men som det kansje ikke er helt naturlig å kjøpe til, eller hvis man ikke er full av penger, noe jeg definitivt ikke er. Men giver gleden er der likevel.

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 4. Heisann..
  ja god ide:)nydelig det spiserisettet ditt...et slikt er på min ønskeliste og..men koster alltid masse..så da var du heldig:):)fant bloggen din gjennom hello hello baby:)
  kos deg og nyt av dagen..
  eddaklemmer

  SvarSlett
 5. Hej!

  Så trevligt att du tittade in hos mig så jag kunde hitta till dig :)

  Jag har aldrig sett sådana bokmärken, jättefina!
  Jag läser böcker alldeles för sällan, max 2 per år, mycket för att tiden inte räcker till. Perfekr att ge bort till någon som gillar och har tid att läsa böcker :)

  Ha en fin dag!
  Kramar Linda

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)