mandag 11. oktober 2010

Så var det høst - plutselig!

Har vært siste kveld på kurset i lappeteknikk. 
Tror dere ikke symaskinen min valgte å begynne å fuske 4 sømmer før duken var ferdig?
Den som har vært så trofast, så trofast -
Emblas elskede skal se på den i morgen, forhåpentligvis trenger den bare å smøres.

Mens jeg var på kurset kom første vinterstormen - det var å snegle seg hjem på sommerdekk  - at en aldri lærer! Høsten kommer fort og uten forvarsel, da er det hyggeligere her om våren når sommeren plutselig kommer "over natta".


Lotta
Da det ikke ble noe løper å vise frem i dag heller - jeg skal ikke legge ut bilder før den er HELT ferdig (jeg lovte kursholderen at det skulle den bli) så det blir det et lite bilde av husets firbente skatt - salukien Lotta. ♥
Her sitter hun og koser seg i vår gamle biedermeiersofa - det så ut til at det ble en sofafremvisningsserie i bloggen min nå de siste dagene - uplanlagt sådan.
Nå skal hun få en liten kveldstur - i snø - for aller første gang i sitt liv! Det blir nok spennende for henne.
Hun er bare valp ennå.

- ha en fin dag -


5 kommentarer:

 1. Gleder oss til å se:) Nydelig hund du har:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Århhhhh sikken sød hund :-))

  SvarSlett
 3. Vi har familie på Melbu i Vesterålen. Og i går så fikk vi beskjed via Facebook at det var kommet snø. Huff huff. Men den første snøen legger seg som regel aldri :-)En flott hund du har.

  SvarSlett
 4. Vi har familie på Melbu i Vesterålen. Og i går så fikk vi beskjed via Facebook at det var kommet snø. Huff huff. Men den første snøen legger seg som regel aldri :-)En flott hund du har.

  SvarSlett
 5. Får håpe du får i gang symaskinen din igjen ;). Er det ikke irriterende når maskinparken begynner å fuske - og spesielt når man er like ved et mål.

  Så søt hund - og veldig fin sofa ;). Selv har vi en Golden retriever + 3 oransje katter. Og en gammel sofa som står på låven som jeg håper på å få til noe med en vakker dag.

  Hei og hopp! Venter spent på lappeteknikk-resultatet jeg da ;).

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)