fredag 15. oktober 2010

Trendy? Jeg?

Å ja - i aller høyeste grad! Skal komme tilbake til det litt lenger ned.... ;-)

Det har vel ikke gått noen hus forbi at det er populært med jentekvelder. Ikke bare sånne i heimen med ost og vin og skravling og ..
Byggmakker og Bohus har også jentekvelder - kanskje flere kjeder og butikker har det,  men det er disse to som bruker å ha det her i byen jeg bor. 
Begge har fått gode foredragsholdere, og Bohuskvelden er allerede avholdt. Noe av det han sa som falt i god jord hos tilhørerne var at ikke alle behøver å ha det likt. Og så har han sagt det som gjorde at jeg plutselig ble moderne:

Ting skal ha en historie og bety noe for deg ♥♥

Og er det noe mitt hjem består av så er det kjære ting som har en historie og som betyr noe for meg.
De av dere som har fulgt med på bloggen min har nok sett at jeg mange ganger har vist frem ting og tang som jeg har arvet og som er kjære minner for meg.
(For ikke å bli misforstått så vil jeg understreke at jeg ikke mener at det er bare gamle, arveting som kan ha en historie og være kjært. ) 

I Boligpluss nr 11 fra 2009 forteller de om slow deco - det spiller ingen rolle om det er rimelig eller dyrt. Det viktigste er at det er varig.
Åja - det er mange endel varige ting her. Nå vet jeg ikke helt hvor lenge de har vart til nå, men det er spiller ikke så stor rolle.
Her er noe av mine varige møbler med historie som betyr noe for meg. Noen småmøbler denne gang.

Sybordet etter mamma:
Utrolig innholdsrikt med mange rom og skuffer. Liker så godt den skuffen av stoff, og hjulene ikke minst.Denne bokhylla inneholder noen av yndlingsbøkene mine:
Se de fine knottene til de små dørene nederst.


Dette skapet er nok fra 1930-tallet og har tilhørt mammas tante.
----
I dag har vi hatt skikkelig matauk - mer om det i morgen.

- takk for at du tittet innom - 

2 kommentarer:

  1. Du siger det selv : Ting skal ha en historie før de har betydning :-)) Og sikken et fint sted dine bøger står placeret :-)) God weekend :-)9

    SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)