søndag 17. oktober 2010

Inspirasjon fra andre blogger ♥

Jeg fikk en utfordring på fredag fra innehaveren av den fine Bekkas Blogg, (sjekk dette!) og et av spørsmålene var: Hva inspirerer deg? Jeg svarte blant annet at det var andre bloggere.

Akkurat det med andre bloggere har ligget og ulmet i bakhodet hele helgen. Jeg har nemlig så veldig stor glede av å lese andre blogger - det er blitt mitt kjæreste "magasin".
Jeg bare måtte lage et innlegg hvor jeg legger link til innlegg som jeg har syntes har vært ekstra fine. Enten på grunn av fine bilder, tekster eller en kombinasjon.

Selvfølgelig må det bli bare et lite utvalg, for jeg har lest (og sett) mye fint  - også innlegg som jeg har glemt opphavet til, ting jeg skulle huske som likevel forlot korttidsminnet "et par runder" lenger frem i min ferd i bloggelabyrintene.


Nå skal jeg slutte å "skravle", men skride til verks.
Bare husk å trykke på tilbakeknappen - her er link til mange godbiter :-)
Mimmi-Leone har en særdeles kreativ blogg og dette innlegget om feng shui har jeg valgt til å representere hennes blogg. Hun opprettet bloggen i juni.
Jeg har forøvrig bestilt boka hun anbefalte, og den er vel i postkassen snart.

En annen blogg som ble opprettet i juni er Dorteas lille verden. Hun skriver om mange forskjellige emner og er blant annet en ivrig "loppejeger" og småbarnsmamma så her legger jeg to lenker. Om skattejakt  og skattejakt på godteri  for barna.Her er et av hennes loppefunn.

Så er det bloggen med et av de fineste bloggnavna. Sukkertøy for øyet.
Bloggen er full av slike bilder som er: ja nettopp, sukkertøy for øyet. ♥
Denne bloggen har også fått velfortjent oppmerksomhet i media. Sukkertøy for øyet, tenk et sånt lykketreff av et navn.....

Dagen etter jeg opprettet min blogg startet Wilhelmine sin. Og dagen etter der igjen ble vi "kjent". Der har jeg lest absolutt alle innleggene og av mange knallgode innlegg velger jeg å linke til dette.  
 Hun er også en kokebokelsker av dimensjoner og kommer stadig med tips til oss om sådanne.
Her er kokebokhylla hennes:

Og jeg som trodde jeg hadde mange kokebøker med mine noen-og-seksti... ..så feil kan man ta :-)

Li i Småtingene ordlegger seg så elegant, og tar nydelige bilder. Kos deg med dette innlegget: når rot er fint. Er den dama egentlig journalist kanskje?

Ti-nos er en blogg jeg fant for ganske nøyaktig et år siden. Et år og tre dager. Dette teppet var årsaken til at jeg tittet innom, og siden har bloggen vært blant mine favoritter.
Titt innom og bli betatt.
En gang, en gang, om litt skal et slikt teppe bli mitt....

Så til en blogg som har et så utrolig vakkert tittelbilde (heter det det eller?) Jaja, dere skjønner hva jeg mener. Hun hadde falt for akkurat det bildet i en annen blogg og fikk lov å bruke det.
Hellohellobaby er det originale navnet på hennes interessante blogg, og tittelbildet avspeiler det du kan lese om der. Nå var det veldig fristende å sette inn bildet av headingen hennes her, men jeg velger et annet for jeg vil du skal gå inn og se selv.

Jeg hadde tenkt å ikke ta med de aller, aller populæreste bloggene for de står jo på blogglisten til "alle" og "alle" har vel lest innleggene deres. Men... her er et innlegg fra nesten tre år tilbake.
Hver gang jeg leser det så ønsker jeg at jeg var filmregissør og hadde penger og kunnskapene til å lage en liten kortfilm - uten tale, bare lyd. Jeg vet akkurat hvordan jeg ville vinklet kameraet, hvordan været skulle vært, hvem som skulle spilt rollene, tittelen på filmen... ja i det hele tatt - hele filmen er i boks i tankene mine - og på tur til kortfilmfestivalen - og førstepris. 

Kos dere med dette innlegget fra selveste Emmeline.

Hvilke blogger har inspirert deg?
Jeg sender utfordringen videre til de som føler seg kallet, og vil gjerne lese om bilder, tekst og annet som akkurat DU falt for. 

- ha en fin søndag - 11 kommentarer:

 1. Heisan !
  Takk for koselig hilsen!

  Alt i orden ang Feng shui, tar det som et kompliment at du vil bruke og linke til det jeg har skrevet.

  Litt tregt svar fra meg,men jeg har jobbet natt hele helgen.

  Ønsker deg en fortsatt fin søndag med hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett
 2. Fantastisk innlegg:) DU inspirerer oss:)

  Klem:)

  SvarSlett
 3. For en flott idé! Her var det faktisk mange NYE blogger for meg; skal jammen kose meg med alle linkene dine i kveld! (Må bare få unna litt klesvask først).

  Setter stoor pris på at du fant plass til meg på lista di også! ;-)
  Men måtte le da du skrev journalist... Nei, jobben min er nok langt unna det yrket, ja ;-) Vet sannelig ikke om jeg hadde egnet meg særlig, heller. Men takk for tanken! :-))

  Skal jammen ta ideen din, ser jo selv så mye flott når jeg surfer rundt i Blogglandia - og tenker at "dette må jeg huske"... Men må vel sende noen forespørsler og slikt først, da. Så det kan ta litt tid ;-)

  Ha en fin kveld!
  (Nå måååå jeg gå ned i vaskerommet snart... Har vegret meg i flere timer allerede... )

  SvarSlett
 4. sv: Egentlig er ikke den grønne vekta tilsalgs.. hihih.. Den er liksom PERFEKT for meg*ler* Men hender jeg kommer over denne fargen på slike vekter, så da skal jeg huske deg :)

  SvarSlett
 5. Tenk at jeg lot en sånn vekt gå fordi jeg ikke fikk riktig pris! Kommer aaaaldri til å komme over det.....sukk.

  MEN!: kjære EmblaKanel, tusen hjertelig takk for at jeg fikk komme på denne listen! Er virkelig stolt over å få være i så flott selskap. At du har valgt ut min blogg inspirerer virkelig til å fortsette å blogge. Jeg er jo som deg, ganske ny på dette. Faktisk så er jeg så beæret at jeg tror jeg må legge det ut på bloggen min. Du får heller arrestere meg om det ikke er greit! Go'resten av søndagen-kveld :)

  SvarSlett
 6. TUSEN TAKK, Eva, for at du nevner meg og mitt innlegg på denne listen - det ble jeg utrolig glad for! Og tusen takk for at du også nevner nye, spennenede blogger som jeg ennå ikke har oppdaget, men skal ta meg en tur inn på nå!
  Må også takke for fine ord om kartet mitt - det kommer garantert til å komme mange reiseinnlegg fra meg ja ;) Takk for tipset om å ta med linker til kafeer osv.
  Ønsker deg en fantastisk mandag!
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 7. Tack för dina underbara kommentarer hos mig, de inspirerar mig! Nu för tiden känns det som att jag får mycket mer inredningsinspiration från bloggar än från inredningstidningar, det är fantastiskt vilken kreativitet som finns :-)

  SvarSlett
 8. I går hadde jeg 100 besøkende på bloggen min!! Takket være ditt hyggelige innlegg. Kom gjerne innom meg og bli med på trekningen av en høst-varmings-gave!

  SvarSlett
 9. Hejsan Eva! TAck för koselig kommentar hos mig ;-) Visst får du länka till min blogg... JAg blir bara glad då!

  Kram Lotten

  SvarSlett
 10. Hei, og takk for et hyggelig innlegg om oss andre bloggere:)Det er så utrolig mange flotte blogger der ute i blogglandia, og jeg treffer på nye hver dag:) Skulle ønske jeg kunne følge hver eneste en, men det sier seg selv at tiden ikke strekker til....:(

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)