søndag 26. september 2010

En måned i blogglandia - bad og New York I dag har jeg blogget i en måned. Nå synes jeg det virker litt merkelig når ynglinger skriver memoarer så jeg har ikke tenkt å komme med noe omfattende tilbakeblikk.
Bare et lite et...... ☺ 
Collage av mitt  innlegg med flest sidevisninger

 
Det har vært kjempeartig, jeg har hoppet i taket av glede hver gang det har kommet en kommentar, og alle kommentarene har vært hyggelige. Tusen takk.
Jeg har fått noen følgere, og jeg ser navnet på min blogg på noen blogglister rundt omkring. Helt fabelaktig.
Det har vært over 1200 besøkende, og jeg kjøpte en liten pakke i Danmark for jeg skal ha en liten give-away når jeg har nådd 2222 besøkende.
De mest populære innleggene har vært det om Freia og rockeringen. Skjønte jeg det ikke - damer, sjokolade og trim -  hihi.

Jeg har ikke vist noen interiørkroker fra hjemmet, mye ting og tang herfra ja - men ingen blogging av hele rom, deler av rom for ikke å si nyoppussede rom... og den enkle grunner er at - vi har nok endel kroker som ser ut som et typisk "før-bilde" og da det nok blir en god stund til "etter-bildet" blir tilgjengelig så er det ingen snarlig plan om blogging av f eks Emblas kjøkken for å si det sånn.

Men ting kan skje plutselig! I fjor hadde vi ingen planer om å pusse opp badet, men så kom ei innredning vi likte veldig godt på salg og da slo vi til og tre dager etter at vi ingen planer hadde var det "nytt" bad i huset. Derfor skal jeg vise noen detaljer fra baderommet vårt i dag.

Denne idéen hentet jeg fra hytta til kusinen min.
Vi liker godt å ha speilet på tvers over kommoden. Både bildet og kommoden er fra Skeidar. Den har god oppbevaringsplass, men den var et pes å montere. Vi er ikke så glad i "flatpakket".


Denne badesaltflasken fikk jeg i julegave da jeg var 10-12 år hos min søsters svigerforeldre. Den er en av mine hjertevekkere ♥ 

I denne nettbutikken i New York selger de mye vakkert - fra klær til interiør - her har jeg tatt med noen ting jeg "falt" for og som kan passe på et baderom:
Vakker såpekopp
Håndkle i glade farger

Enda vakrere såpekopp i "sølv" og porselen


Marmara Plate Knob
 
B&W Wall Hook
Stilige kroker

Letter Hooks
Bokstavkroker

Jeg elsker fine opphengskroker, og har kjøpt mange vakre på Nicolines verden - en av mine favorittbutikker her jeg bor. De er ikke kommet opp ennå, men når gangen - en eller annen gang - får ny farge på veggene skal de blogges.

Der har jeg også kjøpt dette skiltet.


Det passer så mange steder på badet at vi fikk et luksusproblem - hvor skal det henge? På veggen, over vasken, på døra..... foreløpig står det på kommoden og har fått en matchende duk foran seg.
♥  Ha en fin dag, alle sammen ♥
 

3 kommentarer:

 1. Hei og GRATTIS, så klart skal vi mimre litt. Husker den første kommentaren min, det var fra deg det vet du Embla Kanel...tenk så flinke bloggere vi har blitt. Butikken du viser til var mine døttres favoritter når de bodde 1 år i USA i fjor, skulle ønske vi kunne ha en slik her. Ha en fin søndag videre. I morgen begynner hverdagen for meg igjen etter å ha hatt en laaang friperiode fra jobb...men, men man skal vell verdsette hverdagen også. Stor 1 mnd klem fra Wilhelmine

  SvarSlett
 2. Hei
  Gratulerer med et "minijubileum". Visst er det koselig å få kommentarer, og hyggelig er det å besøke andre blogger å bli "kjent" med og få inspirasjon og glede fra all de kreative bloggerne der ute.
  Ønsker deg en fin søndagskveld videre,
  Klem T

  SvarSlett
 3. Glemte helt å kommentere resten av innlegget ditt ;)
  Flotte detaljer fra badet!

  Klem T

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)