tirsdag 14. september 2010

ROCK, rock, rock everybody...

.... jeg har fått dilla på rockering. Jeg husker de tynne av tynt tre som vi hadde på gym'en i skoletiden og de tynne, stripete plastringene som ble solgt i lekebutikkene!

Jeg har på mine gaml... .nåja, jeg har kjøpt meg en splitter NY rockering!
Den er pen å se på, mange vakre farger - slik som jeg liker, men den er mye tyngre og med mer slagkraft om jeg kan bruke et slikt ord. Den er mye enklere å bruke enn de tynne vi hadde før i tiden.

Here it is? Er den ikke pen? Buksa er hvertfall blitt videre rundt midjen, og jeg synes det er en artig og faktisk effektiv måte å trene opp musklene på. Hvis du har lyst å prøve en slik så anbefales det å ta det rolig i begynnelsen og bare bruke den et par minutter om dagen. Jeg er enig i at det kan være lurt. Var nok litt for ivrig så jeg fikk meg et par blåmerker... hihi.

Jeg synes det er hyggelig gest her i bloggverden at en forteller hvor en har vært fornøyd kunde. Jeg kjøpte denne kjapt og greit via penelenes koselige hjemmeside på nettet herfra. :-)3 kommentarer:

  1. Prøvde en sånn rockering på søndag - og du så vond den var.....Beundrer deg at du klarer å rocke med denne:)Sikkert effektivt!

    SvarSlett
  2. Ja, en må bare gjøre det litt de første dagene. Jeg fikk blåmerke på midjen, men nå går det helt greit :-). Var bare litt "ekkelt" de to første gangene.

    SvarSlett
  3. Rock vei damer:) Utrolig moro når man får sving på den. Og blåmerkene og ømheten forsvinner etter et par dager.

    SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)