torsdag 2. september 2010

Vintage

Er det ikke rart hvordan ting blir mer interessant hvis det er flere som er ute etter den samme tingene?

Jeg flyttet på hybel når jeg var 16 år, og noe av de fargerike tingene jeg fikk da har fått være med på flyttelass etter flyttelass. Ikke for at de var så vakre i mine øyne hele tiden - for det må jeg ærlig innrømme at de ikke har vært. Men de har vært i orden og fullt brukende - og det holdt. Og ikke var sjansen for at de skulle bli utslitt så overhengende stor heller for innerst i skapet var deres plass.
Nye og mer moderne ting kom inn i hus, og de som samlet støv  bakerst i skapet kom bare unntaksvis fram fra glemselen ....

Men så - de begynte å bli avbildet i magasinene og ukebladene og nå etter at jeg oppdaget bloggene...ja, overalt så jeg dem. Høyeste mote og loppeskatter var de blitt. Snakk om revansj! 

De hadde ikke lenger en strålende framtid BAK seg - å nei, nå troner de på fremste rekke og sengetøyet som var tiltenkt en skjebne som malefiller er nå blitt mitt lekreste sengetøy... 


Nå blir de strøket med Durance strykevann og dufter deilig lavendel når vi skal sove i dem.......


3 kommentarer:

  1. Fantastiske farger, noen flotte skatter du har der.

    SvarSlett
  2. Ja, er det ikkje rart korleis ting endrar seg ;-)

    SvarSlett
  3. Det er jammen rart det der; bare du holder lenge nok på noe, interiør eller klær, så blir det moderne igjen ;-). Så du gjorde nok lurt i å ikke kaste - selv angrer jeg på mye jeg har kastet opp gjennom tida ;-). Så artig å kunne ta frem noe slikt, da!

    SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)