onsdag 22. desember 2010

Du grønne glitrende tre goddag - luke 22

Du grønne glitrende tre goddag
velkommen du som vi ser så gjerne
- med julelys og med norske flagg
og høyt i toppen den blanke stjerne

I dag skal juletreet pyntes! Vi har brukt å gjøre det lillejulaften, men vi tenkte å bli HELT ferdig litt tidligere i år ........ vi får se, vi får se...... det er alltids noe helt på tampen, men det er jo sånn det skal være. Når duften av juletre er i hus da er det jul! Så nå blir det litt realitetsblogging, sånn ser det ut her hos oss to dager før dagen.

Står fortsatt inne i sjenken...
Har kommet ned fra loftet
Vekten skal fortsatt veie opp litt brød- og kakeingredienser - senere i dag :-)

Bare en pakke til å pakke inn.... tror jeg
 Gus' hjørne: Nåja, det er ganske så fint inne på badet og vaskerommet så der er det visst ferdig selv om det ikke kom noe julepynt til vaskerommet. Men det er kanskje vanlig at vaskerommene ikke får noe, mens det i andre rom er "mer enn nok". Nåja, jeg skal ikke være for munnrapp, jeg er bare glad jeg er kommet frem fra glemselen.
Jeg har nå hatt meg en selvdiggerrunde rundt og sett hvilke blogger som har mitt blide åsyn på siderolleren. Jeg er hos Ingunn med bloggen hverdagsperler , Jeg smiler lurt hos Wilma i Danmark og hos Bekkas blogg.
Hos Li med bloggen småtingene titter jeg frem på høyre siden ;-) og det samme hos Ti-nos. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ble fotografert ved siden av kardemommekrukken når bloggen her heter Emblas KANEL, men men..... Jeg tror (sånn mellom oss sagt) at hun rett og slett ikke tenkte seg om. Dårlig research, er det ikke det man kaller det? Men tilbake til diggerunden min, jeg er på bloggen til gult hus i svingen også. Hvis det er noen jeg har oversett så pliiis meld fra om det slik at dere får deres rettmessige daglige ekstralodd når julekalenderen skal trekkes i morgen etter kl. 23.59.59. Lykke til.

- Håper ikke bildene skremte dere vekk fra å besøke kalenderen i morgen, nei bloggere er ikke lettskremte, er vi vel? Det er et ordtak som sier "stille før stormen" - jeg snur litt på det og sier "storm før stille"
Velkommen tilbake i morgen. -

Dagens julemelodi er her. Jingle Bells er en skikkelig gladsang synes jeg.  

PS. Jeg ser at telleren min har nullstilt seg - vet noen hvordan og hva som har skjedd???? Har noen opplevd det samme

5 kommentarer:

 1. Blir alltid endel som må ordnes de siste dagene.

  Ønsker deg og dine en gledelig og fredfylt julefeiring!
  Juleklem fra Tino ♥

  SvarSlett
 2. Jeg har også pyntet juletreet i dag. Alt er ferdig og jeg sitter bare og nyter det. Jeg samler på litt spesiell juletre pynt, kjøper noe nytt hvert år. Så koselig å ta det fram å henge det på treet. God jul, kjære Eva.

  SvarSlett
 3. Det er vel litt storm før stille i de fleste hjem nå tenker jeg. Kos deg med juletrepynting.

  SvarSlett
 4. Hei! Hadde også lyst til å pynte juletre i kveld, men da steilet prinsessa, og protesterte vilt!! "Har du ikke hørt om tradisjon, mamma??!", fikk jeg høre... ;-) Så da blir det i morgen, vet du! I stedet har vi funnet fram all julepynten, og satt den fram, så det er klart til i morgen!

  Benytter anledningen til å ønske deg og dine en riktig koselig juletid - nå er det tid for å nyte dagene med familie og venner! Kos deg!

  Juleklem fra Li

  SvarSlett
 5. Godmorgon vännen!

  Härliga bilder... jag vill önska dig och de dina en härlig JUL

  varm kram
  Ann-catrin

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen en kommentar, det setter jeg stor pris på :-)